Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni!2012. márc. 13. 18:32
171/607 anonim válasza:
Egyébként én 14-én jelentkeztem és engem sem értesítettek. :S
172/607 anonim válasza:
küldtek képet? mert én küldtem és lehet hogy senkire se hasonlítok és így nem tudnám eljátszani akárki gyerekét......van itt olyan aki nem küldött és mégse hívták? :)
173/607 anonim válasza:
Ez szerintem nem fontos, hogy kire hasonlítasz, meg kinek lehetsz a gyereke..
174/607 anonim válasza:
Szia, annak írok aki azt mondta 2.-nak vasmegyei vagyok, én vagyok az aki ugyanezt írta először. Te hol laksz?
175/607 anonim válasza:
ok de ha pont rózsikának akarnak gyereket ....és én meg nem hasonlítok rózsikára? akkor csak olyat válogatnak be aki valamennyire "örökölt" rózsikából 1-2- vonást...:)
176/607 anonim válasza:
figyelj, még nincsen meg az összes karakter. inkább nézik azt, hogy mennyire tudsz megszólalni a kamera előtt, mint hasonlítasz-e egy lehetséges szereplőre
177/607 anonim válasza:
hát az is igaz.....de még mindig lehet jelentkezni úgyhogy nem tudom mire jó ez az s duma...hogy már nem lesz casting
178/607 anonim válasza:
hát igen.....
Azt hiszem én is írok az RTL-nek...
179/607 anonim válasza:
akik már írtak nekik azok kaptak választ??
180/607 M@x válasza:
Na srácok még lehet jelentkezni, én is írtam nekik amúgy... egy cipőben járunk :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!