Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
Szerintem elég sok itt a "szemét" ember! Arra nem gondoltok, hogy másnak tényleg nagy vágya, hogy színészkedhessen, vagy legalább egy lépést tegyen felé? Nem kellene elvenni a kedvet tőlük.
Ha annyira volt mindenki, akkor ne csak azt írjátok, hogy telefonáltak, bementem, és szerződést írok alá, hanem hogy hova mentél, kivel beszéltél!!, milyen épület, nem olyat, amit bárki leírhat. Ne nevettessétek ki magatokat, mert nem mindenki olyan bárgyú, hogy beszedi, hogy már írod alá a szerződést, miközben reklámozzák a válogatást tv-ben, újságokban! Olyan nincs, hogy titoktartási szerződést kellett aláírni! legalábbis nem arra, hogy hol voltál, mennyi időt, hány jelentkező volt, hanem a produkcióról nem lehet beszélni!
Sziasztok!
Én már írtam hogy felhívom őket, ezen a héten megpróbálom, és amint megtudok vmit szóról szóra leírom ide!
Akik írtatok mailt, válaszoltak rá?
Igen sok kérdés van itt, én si olvastam párat, és ténleg az írták.
Remélem azért válaszolnak majd!!
Sziasztok!
Én kb. két hete csütörtökön voltam a válogatáson az RTL székházba.Az aulába ült két ember egy asztalnál előttük rengeteg jelentkezési lap volt és kb. 50 ember volt még bent...de lehet kevesebb!A férjem vitt fel aki nem is jelentkezett de amikor megkérdezte jelentkezhet-e azt válaszolták igen töltse ki Ő is a papírt.Személyes adatokat kérdeztek, meg aláírtuk a titoktartási nyilatkozatot is. Aztán képet készítettek rólunk és vártunk . Kb. 2 óra múlva 8 ember bement egy szobába ez volt az első rosta...onnan 5 -en jutottunk tovább , de ezután mindenkit egyenként hallgattak meg.
Nekem azt mondták majd szólnak ha olyan karakter kell mint Én....lehet két nap de lehet két hét múlva. A férjemnek mást mondtak , de még neki sem szóltak vissza...röviden ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!