Titeket nem zavar hogy csak szemét megy a TV-ben?
Régen(mondjuk 20-30 éve)voltak rendes műsorok,volt dokumentumfilm,természetfilm,vígjáték,krimi nagy színészekkel,kedves mesefilmek stb.Manapság meg olcsó,színvonaltalan műanyag "műsorok" vannak,10 percenként megszakítva 20 perc reklámmal.Mára a Discovery is megváltozott,szinte egész nap ugyanazt ismétlik és 5 percenként reklám van és műsorelőzetes hogy mi lesz félév múlva.
nem is érdemes manapság TV-t venni komolyan.Szerintetek?
"Ki írt itt ilyet? Ki az a "mindenki"? Vagy túlérzékeny vagy vagy nem olvasol figyelmesen"
Olvasd vissza,elkesztem számolni,hogy akik oltják a tv műrokokat,azok közül hánynak van tv-je,valahol 5-6 után már nem számoltam.....
És mindegyik előnyben részesíti a dokumentumfilmeket,meg hasonló áltudományos műsorokat,érdekes,hogy mikor azt írtam kérdezzenek meg egy hoozá értő személyt mi is ezekben a műsorokban a hasznos,tudományos egyből lepontoztatok,ez az igazi primitívség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!