Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket nem zavar hogy csak...

Titeket nem zavar hogy csak szemét megy a TV-ben?

Figyelt kérdés

Régen(mondjuk 20-30 éve)voltak rendes műsorok,volt dokumentumfilm,természetfilm,vígjáték,krimi nagy színészekkel,kedves mesefilmek stb.Manapság meg olcsó,színvonaltalan műanyag "műsorok" vannak,10 percenként megszakítva 20 perc reklámmal.Mára a Discovery is megváltozott,szinte egész nap ugyanazt ismétlik és 5 percenként reklám van és műsorelőzetes hogy mi lesz félév múlva.

nem is érdemes manapság TV-t venni komolyan.Szerintetek?

2012. febr. 28. 08:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

3:15-ig nézd meg:

http://www.youtube.com/watch?v=F9rRF3h6KyU

Egyébként engem sem zavar. Hetente 2-3 alkalommal megnézek egy híradót, F1 közvetítést ha szezonja van (most, hogy visszakapta az M1 remélem eltüntetik az osztottképes reklámokat), de idén már élő online közvetítést is fogok keresni.

2012. febr. 28. 09:09
 12/31 anonim ***** válasza:
60%

Engem is eléggé zavar a dolog. Én imádom a filmeket, és sokszor nézem őket különböző csatornákon. Minnél híresebb, nagyobb a csatorna, annál több reklám van. Nekem személy szerint nem nagy gond, ha néha van egy reklámszünet, akár kicsit hosszabb is, mert akkor van időm kimenni készíteni egy teát vagy akármi; de amikor 20 percenként van egy 15 perces reklám, az már kicsit sok. Nekünk van otthon mediabox-unk, és amikor felveszek egy filmet, szoktam nézni mennyi reklámot tekerek át. Hát, meglepő, milyen sok ideig tartanak!

Az, hogy egyébként mennyi idiótaság megy a TV-ben, az sajnos elég szégyen; mert akinek nem tetszik, nyilván nem fogja megnézni. Az a gond, hogy sokan nézik, különben nem adnának ilyesmit. Lásd pl. Való Világ.

Mondjuk a legdühítőbb tényleg a gyerekcsatornák műsora. Emlékszem, mikor én voltam gyerek, akkor kezdtek el bejönni ezek a gusztustalanabb rajzfilmek - emlékszem, volt, amitől rosszul lettem miközben néztem, annyira undorító volt. Ahogy most elnézem, még rosszabb a helyzet. Akárhányszor belekapcsolok egybe, csak rossz minőségű baromságok mennek. A Disney-ről meg ne is beszéljünk...

De sajnos úgysem tudunk vele mit tenni; tényleg az a megoldás, hogy aki nem szereti, ne nézze, mert úgyis csak felbosszantja magát. :)

2012. febr. 28. 09:13
 13/31 anonim ***** válasza:
Nekem is elegem van belőle, hogy bekapcsolom este a TV-t, és csak a Barátok Közt megy, meg a Való Világ, meg a Megasztár, a többi adón politikai műsorok, alig van valami értékelhető (Discovery, Nat. Geo., sportcsatornák, de már utóbbiakon is nagyon sok a szemét).
2012. febr. 28. 09:22
 14/31 anonim ***** válasza:
68%
Nem zavar, mert a semmit nem érő adók mellett vannak olyanok, amelyek érnek is valamit, én azokat nézem. Gondolom senki nem kötelez, hogy a kereskedelmi csatornákat nézd pl...
2012. febr. 28. 09:22
 15/31 anonim ***** válasza:
68%
Nem zavar, az ember azt nézi a tv-ben, amit ő akar. Megnézzük a vetélkedőt, a Híradót és kikapcs. Vannak csodás filmek dvd-n, és játékok PS3-n.
2012. febr. 28. 09:26
 16/31 anonim ***** válasza:
49%

Kifejezett szégyennek tartom a reality műsorokat. A legalja.

Néha, amikor dokumentumfilmet néznék a Viasaton, vagy Viasat History-n pedig 5 percenként hosszú reklámokat adnak be, így már kedvem sincs, hogy azokat is nézzek.

Természetesen zavar, hogy ilyen rossz minőségű a felhozatal, én azért nem nézem.

2012. febr. 28. 09:35
 17/31 anonim ***** válasza:

Én is "régi" tévénéző vagyok. Más volt a műsorstruktúra, igaz, volt 1 csatorna / majd később az M2. / De megvolt a tévé úgymond népművelő szerepe a szórakoztatáson kívül.

Főleg a kereskedelmi adók színvonala alacsony. És nemcsak a Való Világ- féle mocskok, hanem idegesít ez a rengeteg ismétlés is. Pl. a "Kutyám, Jerry Lee vagy a Bud Spencer filmek hiába jók, nincs év, hogy ne adnák le ezeket valahol, többször is 1 évben. Annyi klassz film van, régi és új egyaránt, nem hiszem el, hogy nem lehet ezeket beszerezni.

Én leginkább az M1, M2, Duna és az ismeretterjesztő csatornákat nézem / főleg NatGeo Wild, Animal Planet /. Meg néha a TV2-t és a Story-t.

Egyébként a gyerekcsatornák közül még a Boomerang, ahol normálisabb mesék mennek.

A zenecsatornák se jók, egyedül a VH1, imádtam, míg fogható volt, sajnos a Digi kivette a kínálatból.

2012. febr. 28. 09:35
 18/31 anonim ***** válasza:
32%

Engem nem zavar, inkább az h mennyi szenny csatorna van. (nóta tv, ezek a brazil szappanopera csatornák, duna tv, atv meg ilyen kacatok) Legalábbis engem ezek nem vonzanak.

Én nemrég vettem egy 108 cm-s 3d LED tv-t, de nem bántam meg. Vagy filmet nézek dvdről, vagy Discovery, NatGeo, Disc. Science stb. Vagy ha úgy van kedvem rákötöm a sz.gépre, és onnan nézek 3d filmet.

7végén természetesen HD-ben a focimeccsek, ha van akkor F1, amerikai foci, jégkorong.

Amúgy amit írsz h manapság igénytelen műsorok vannak, nem lehet h Neked igénytelen csak? Tudod több korosztály van, és nem mindenki szeretheti a 30 éves Columbot, Kojak, Szomszédok sorozatokat. És elég valószínű h a mai tv-k inkább a fiatalokat célozzák meg a műsoraikkal, mint az öregeket.

2012. febr. 28. 09:43
 19/31 anonim ***** válasza:
71%
A legegyszerűbb ha nem kapcsolod be a TV-t ,én csak DVD filmek nézésére használom.Ami műsor , film tetszik azt letöltöm , kiírom DVD-re és megnézem a TV-ben .
2012. febr. 28. 09:48
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

Inkább az zavar, hogy tele az ország marhákkal, akik ezt a szemetet nézik. Ha nem néznék, akkor nem lenne, mert nem lenne nekik nyereséges. De amíg van rá kereslet, addig nem lesz változás. Márpedig sajnos egyre több a primitív ember, mert ezek úgy szaporodnak, mint a nyulak. És ha a szüleiktől azt látják, hogy a szenny a normális, akkor nagy eséllyel választják ők is ezt...

A Magyar meg a Duna tévéken azért vannak ám értelmes műsorok, még ha nem is ugyanaz, mint régen. Azt kell nézni. Ha az se jó neked, de mindenképp tévézni akarsz, akkor csinálj magad egy tv-társaságot! Ha értelmes lesz, ígérem nézni fogom!

(Amúgy nem értem miért kellett így leugatnod az első válaszadót...)

2012. febr. 28. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!