Titeket nem zavar hogy csak szemét megy a TV-ben?
Régen(mondjuk 20-30 éve)voltak rendes műsorok,volt dokumentumfilm,természetfilm,vígjáték,krimi nagy színészekkel,kedves mesefilmek stb.Manapság meg olcsó,színvonaltalan műanyag "műsorok" vannak,10 percenként megszakítva 20 perc reklámmal.Mára a Discovery is megváltozott,szinte egész nap ugyanazt ismétlik és 5 percenként reklám van és műsorelőzetes hogy mi lesz félév múlva.
nem is érdemes manapság TV-t venni komolyan.Szerintetek?
"Márpedig sajnos egyre több a primitív ember, mert ezek úgy szaporodnak, mint a nyulak"
Ezzel a hozzászólásoddal sztem pont h Te vagy primitív, hisz általánosítasz minden olyan embert, aki olyan műsort néz amit Te nem szeretsz.
Szted egy fiatalt hol érdekel pl egy M1-M2-Duna Tv? Sehol... Az h vki szereti a régi sorozatokat, a fekete fehér filmeket, a Kívánság kosarat, az nem azt jelenti h mások is szeretik, és h az ezektől eltérő műsorok mind szennyek lennének. Mert ezt ugyanúgy meglehetne fordítani, h ha pl vki szereti az RTL-en a kvíz- és show műsorokat, akkor lényegében az M1-M2 egy szenny... Nézőpont kérdése az egész.
Szal ne általánosíts csak azért, mert Neked vmi nem tetszik. Akkor nem kell nézni azt a csatornát, és kész.
Valahol olvastam a Story tv-t,meg dokumentumfilmekről is olvastam. Miért lenne értelmes egy sorozat? Hogy egy-két ember kitalál egy történetet,ami tele van önellentmondással és életképtelen helyzetekkel,mindegyik arról szól,hogy a hölgyemények eltartatják magukat a férfival, egy férfibe 5 nő szerelmes, de ezek kitalált történetek,olyan színészekkel,akiket már semmilyen piac nem szív fel,egyedül a sorozatok.
De a dokumentumfilmek többsége sem nagy durranás,legtöbbjük manipulatív,kiszínezik a tényeket,felnagyítanak eseményeket csak,hogy egy átlagos történetet jobban el tudjanak adni,jobban rákapjon a laikus. Ilyen szemszögből nekem nem is tűnik népbutítónak a vv, én is néztem,nem változott meg a személyiségem,nem beszélek csúnyábban,mai napig érdekelnek a valódi( nem disovery minőségű) tudományok és teszek is azért,hogy "okosodjak",mondjuk a könyvtárból veszek ki könyveket olyan témákban,amik érdekelnek.
Na most lepontoztam szinte mindenkit.
Kellett nektek okoskodni hogy ennyi éve nem néztek tévét meg hogy szar minden..
Most megkaptátok:)
tegnap 10:46:
"Itt mindenkinek szinte van tv-je ,de mindenki primitívnek tartja a tv-nézőket,akik nem "tudományos" műsort néznek."
Ki írt itt ilyet? Ki az a "mindenki"? Vagy túlérzékeny vagy vagy nem olvasol figyelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!