Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket nem zavar hogy csak...

Titeket nem zavar hogy csak szemét megy a TV-ben?

Figyelt kérdés

Régen(mondjuk 20-30 éve)voltak rendes műsorok,volt dokumentumfilm,természetfilm,vígjáték,krimi nagy színészekkel,kedves mesefilmek stb.Manapság meg olcsó,színvonaltalan műanyag "műsorok" vannak,10 percenként megszakítva 20 perc reklámmal.Mára a Discovery is megváltozott,szinte egész nap ugyanazt ismétlik és 5 percenként reklám van és műsorelőzetes hogy mi lesz félév múlva.

nem is érdemes manapság TV-t venni komolyan.Szerintetek?

2012. febr. 28. 08:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
45%

"Márpedig sajnos egyre több a primitív ember, mert ezek úgy szaporodnak, mint a nyulak"

Ezzel a hozzászólásoddal sztem pont h Te vagy primitív, hisz általánosítasz minden olyan embert, aki olyan műsort néz amit Te nem szeretsz.

Szted egy fiatalt hol érdekel pl egy M1-M2-Duna Tv? Sehol... Az h vki szereti a régi sorozatokat, a fekete fehér filmeket, a Kívánság kosarat, az nem azt jelenti h mások is szeretik, és h az ezektől eltérő műsorok mind szennyek lennének. Mert ezt ugyanúgy meglehetne fordítani, h ha pl vki szereti az RTL-en a kvíz- és show műsorokat, akkor lényegében az M1-M2 egy szenny... Nézőpont kérdése az egész.

Szal ne általánosíts csak azért, mert Neked vmi nem tetszik. Akkor nem kell nézni azt a csatornát, és kész.

2012. febr. 28. 10:10
 22/31 anonim ***** válasza:
26%
Itt mindenkinek szinte van tv-je ,de mindenki primitívnek tartja a tv-nézőket,akik nem "tudományos" műsort néznek. Menjetek csak el egy természettudományi tanszékre és kérdezéttek csak meg az oktatókat, hogy miféle "tudományos" műsorok mennek a discovery-n. És még ti tartjátok magatokat felsőbbrendű, okos embereknek...
2012. febr. 28. 10:46
 23/31 anonim ***** válasza:
43%

Valahol olvastam a Story tv-t,meg dokumentumfilmekről is olvastam. Miért lenne értelmes egy sorozat? Hogy egy-két ember kitalál egy történetet,ami tele van önellentmondással és életképtelen helyzetekkel,mindegyik arról szól,hogy a hölgyemények eltartatják magukat a férfival, egy férfibe 5 nő szerelmes, de ezek kitalált történetek,olyan színészekkel,akiket már semmilyen piac nem szív fel,egyedül a sorozatok.

De a dokumentumfilmek többsége sem nagy durranás,legtöbbjük manipulatív,kiszínezik a tényeket,felnagyítanak eseményeket csak,hogy egy átlagos történetet jobban el tudjanak adni,jobban rákapjon a laikus. Ilyen szemszögből nekem nem is tűnik népbutítónak a vv, én is néztem,nem változott meg a személyiségem,nem beszélek csúnyábban,mai napig érdekelnek a valódi( nem disovery minőségű) tudományok és teszek is azért,hogy "okosodjak",mondjuk a könyvtárból veszek ki könyveket olyan témákban,amik érdekelnek.

2012. febr. 28. 11:08
 24/31 anonim ***** válasza:
71%
Na igen, nagyon trendi lett a VV ócsárlása.Holott tizen pár ember egy zárt környezetben, félig kreált, félig rögtönzött szituációkban szerintem ezerszer összetettebb, tartalmasabb "termék", mint az, hogy 22 férfi rohangál egy bőrfoci után. Persze az is nyújt élvezetet annak aki szereti, a sportrajongókat sem szóljuk le, mert meccset néznek. Mondom ezt úgy, hogy nem néztem már az utolsó 2 VV szériát, szóval nem magamat védem. Lényeg, hogy nem kellene könnyedén dobálózni a primitív és hasonló jelzőkkel.
2012. febr. 28. 11:27
 25/31 anonim ***** válasza:
40%
Senki se mondja, hogy normális dolog, ha egy csatornán mást se lehet látni, csak való világot, béna celeb műsorokat, b kategóriás krimi sorozatokat, meg szappanoperákat. Ezen kívül mást nem nagyon látni az rtl-en, de a tv2-n sem. Már csak a talk show-k visszatérése hiányzik és kész a totál népbutítás...
2012. febr. 28. 11:30
 26/31 anonim ***** válasza:
Én a filmekről vagyok ugyanezen a véleményen.Egyre pocsékabb filmek születnek,már azt sem tudják,mit találjanak ki,ami pénzt hoz.Tévézni szeretek,vannak jó műsorok,ha mást nem,mesecsatornákat nézek:)Mondjuk most az egyik kedvenc csatornám már kezd elsz@ródni,már egy jó ideje nem is nézem.
2012. febr. 28. 14:20
 27/31 anonim ***** válasza:
15%

Na most lepontoztam szinte mindenkit.

Kellett nektek okoskodni hogy ennyi éve nem néztek tévét meg hogy szar minden..

Most megkaptátok:)

2012. febr. 28. 14:29
 28/31 anonim ***** válasza:
Estefelé a da vinci learning-en szoktak menni olyan műsorok amik felnőtteket is érdekelnek, Az M1-en pedig egy-két kivétellel jó műsorok mennek. Ezt a kettőt szoktam néha nézni mert ezeken nincs reklám. (Mondjuk nincs is nagyon több csatorna ahol nincs reklám műsor közbe /kivéve HBO/ )
2012. febr. 28. 17:21
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem mer nem nézem
2012. febr. 29. 20:11
 30/31 anonim ***** válasza:

tegnap 10:46:

"Itt mindenkinek szinte van tv-je ,de mindenki primitívnek tartja a tv-nézőket,akik nem "tudományos" műsort néznek."

Ki írt itt ilyet? Ki az a "mindenki"? Vagy túlérzékeny vagy vagy nem olvasol figyelmesen.

2012. febr. 29. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!