Nyári melegben nem zavar, h meló miatt nem mehetsz abban amibe akarsz?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt pl saruba, papucsba, vagy inkább ott átöltözöl?2012. febr. 17. 23:48
1/5 anonim válasza:
Ha olyan munkám lenne amihez valami hülye egyenruha kell akkor nyilván ott átöltözöm. Ha meg csak annyi, hogy nem illik a munkahelyen ujjatlan dekoltált felsőt hordani, akkor nem, nem zavar, felveszek mást.
2/5 anonim válasza:
:)
Hmm.. nem épp aktuális!
De elvileg a munkaadó nem kötelezhet az öltözékeddel kapcsolatosan semmire.
Kivéve ha a munkafolyamat megköveteli, és vagy a szerződésedben az ezzel kapcsolatos pontokat elfogadod.
Pl.: egyenruha...munkavédelmi ruha...hajháló........stb.
Bár szerintem a legtöbben ott öltöznek át ha van rá lehetőség. A konyhás nénit sem szoktam kötényben, hajhálóval látni sétálgatni...
3/5 anonim válasza:
Nálunk egyforma munkaruhát hord mindenki ( soron dolgozó fizikai munkások és az irodisták is ) Én irodában dolgozom és autóval járok. Nincs kedvem a 15 perces autóút miatt átöltözni, aztán otthon megint. Munkaruhában megyek be és haza.
4/5 anonim válasza:
Engem zavart. Ott is hagytam a helyet.
5/5 anonim válasza:
sztem az tök igénytelen ha valaki munkaruhában jár munkahelyen kívül is.Éltem külföldön,ahol ez a szokás és tök muris volt h meló után elmentél a közértbe és mindenki munkaruhában volt,még a névtáblájukat sem vették le :)) Irodisták,banki dolgozók,ingatlanügynökök,mosodások,melósok,szerelők stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!