Titeket nem zavar, ha valaki vasárnap délben hívogat valami miatt, ami 4 óra múlva is elintézhető lett volna?
Nem zavarna!
Azért vettem telefont, hogy ha valaki el akar érni, akkor megtalálhasson.
Ha ezt nem akarnám, akkor nem lenne telefonom!
Szerintem vasárnap így is úgy is gáz zaklatni valakit (pláne, ha nem fontos ügyről van szó és nem közeli ismerős). Az már nem oszt nem szoroz, ha udvariasan vár még 4 órát.
De lehet, hogy pont azért hívott délben, hogy a nap folyamán akkor intézd el a dolgot, amikor neked kényelmes.
De, zavar. Engem arra tanítottak a szüleim, hogy hétvégén, pláne vasárnap dél és kettő között nem telefonálgatunk, hacsak nem nagyon fontos, de ugye sok család egész héten csak ilyenkor tud közösen normálisan enni, ezért ilyenkor nem zaklatunk senkit.
Amúgy oké, hogy a mobilt le lehet némítani, de egyrészt ezt nem szívesen teszem, mert mi van, ha tényleg valami fontos dolog van, másrészt a vonalast pl. nem tudom elhallgattatni, na és azon aztán tényleg csacsogni hívnak. Engem egyszerűen zavar, ha valaki unalmában ilyenkor hívogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!