A való világ stúdiójában szemet szúr mindig a kólás pohár az asztalon mi céljuk ezzel titeket nem zavar hogy ott van?
Valószínűleg utalás arra hogy termékelhelyezések találhatók a műsorban. Mielőtt erre lehetőség lett volna, már úgy készítették elő a műsort hogy élni fognak a termékelhelyezés lehetőségéve.
Ez pedig lehet egyből egy burkolt reklám is, nézettségi adatok alapján egymillió fölötti a műsor nézettsége, és a több bejelentkezési spot miatt sokkal több ideig és többen nézik a kólát a műsorvezető mellett, mintha a reklámsávba raknák azt, amiről elkapcsolnak. Mivel a műsor rendjét nem zavarja a termék, de az több percig és többször is látható a műsor alatt, az több emberből fogja kiváltani azt a reakciót hogy az adott terméket ő is fogyasztani akarja.
jaj hát szegény Balázsnak kiszárad a szája s ok beszédtől... XD DE amúgy egyértelmű hogy reklám céljából van ott mindenki tudja mi az.
De engem nem különösebben zavar, jól elszórakozom vele, hogy azt nézegetem hogy az elején mindig ugyanolyan szintben van a pohárban a kóla mint az üvegben, aztán hogy hogyan csökken XD XD
Nyilván támogatja őket a kokakóla, és ezért ott lehet elől. Mint más műsorokban egy pohár víz. Hatalmas rejtély.
Egyébként nincs több a phárban, mint amennyi az üvegből hiányzik. Többször is voltam a stúdióban, és láttam, hogy kitöltik. (Megfigyeltem, mert én is azt hittem egyébként korábban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!