Titeket nem zavar hogy csak szemét megy a TV-ben?
Régen(mondjuk 20-30 éve)voltak rendes műsorok,volt dokumentumfilm,természetfilm,vígjáték,krimi nagy színészekkel,kedves mesefilmek stb.Manapság meg olcsó,színvonaltalan műanyag "műsorok" vannak,10 percenként megszakítva 20 perc reklámmal.Mára a Discovery is megváltozott,szinte egész nap ugyanazt ismétlik és 5 percenként reklám van és műsorelőzetes hogy mi lesz félév múlva.
nem is érdemes manapság TV-t venni komolyan.Szerintetek?
Semmi nézhető nem megy a tv-ben.
Az Rtl és Tv2 műsorai alapból kilőve ugye, a Viasaton ritkán, de mennek jó filmek(bár mind ismétlés). A Comedy Centralon is csak ismételnek, de már vagy 100. alkalommal megy ugyan az a sorozat. Sportot, vagy valamelyik ismeretterjesztő csatornát talán lehet nézni, de ott is rengeteg az ismétlés. A gyerek csatornák meg tényleg a legalja, a Cartoon Network sz.r, Minimax egy bizonyos korig elfogadható, de amit reflexből el kell kapcsolni az a Disney csatorna. Hihetetlen, hogy ilyen pocsék sorozatokat képesek gyártani és a gyerekek ezt nézik.
Az igazi vicc az, hogy már 5 percenként reklámot adnak(ha szerencsénk van, akkor 10).
Egyébként a MTV mostanában elég jó lett. Mennek jó filmek, sorozatok, amit még itthon nem adtak (pl. Tudorok, aztán elkezdte az RTL is)és játékok
Engem nem zavar, mivel 2 éve egyáltalán nem nézek tévét.
És még életben vagyok :-)
3 hónapja ki is tettem a lakásomból azt az egyetlen kistévét, ami csak ott foglalta a helyet.
A napi híreket, meg azokat a dolgokat, amik érdekelnek, megnézem a neten. Otthon pedig rádiót hallgatok. Abban sincs sok értelmes adó, de ott még maradt 1-2.
Dehogy nem zavar!Baromi dühítő, hogy egy rakás szemétért fizetünk nem kevés Tv-díjat.Én már rég lemondtam volna a TV-t, hisz szinte sosem nézem, de a lányomnak van egy-két kedvenc műsora és ragaszkodik hozzá, ezért a TV marad.
Én csak tudományos csatornákat nézek, néha ott is van reklám, de lényegesen rövidebb.
Egyébként ennek az lehet az oka, hogy egyre több TV csatorna van,de sok újat már egyik sem tud nyújtani.
Ha kevesebb lenne, jobban el lennének osztva a műsorok, nem kellene annyit ismételni, változatosabb lehetne.
> nem is érdemes manapság TV-t venni komolyan.Szerintetek?
Szerintem sem. Éljen a torrent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!