Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV5 Csaba és az állandóan...

VV5 Csaba és az állandóan megnyert díjak?

Figyelt kérdés

A hócipőm kezd tele lenni ezzel a retardált fejű homárral, hogy mindent mindig ő nyer meg. Sorra nyeri az aréna játékokat, most is úgy nyerte meg a tánc versenyt, hogy már kiestek az első fordulóban, de mivel Kinga és Attila lemondta a második fordulót őket válogatták be... Hogy a francba van ez most akkor??

Csak nekem tűnik fel???? Hányingerem van ha ránézek..

20N

2011. nov. 20. 20:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Röhej :) Az RTL Klubot marhára nem érdekli az, hogy a tinik vagy a rajongók mit mondanak. Nekik az a szempont, hogy melyik játékos hoz egy adásnap alatt 2-300 millió Forintot, és melyik játékosra fizetnek jobban a reklámot megrendelők. Ez. És itt a pont. A médiában marhára nem számítanak azok az érzelmek amelyekről te beszélsz.

Csak említésképpen: Ez a kérdés VV5 CSABA névvel kezdődik, Christofel neve pedig valahol a kommentedben van. Akkor mégis tud valamint az RTL marketinges csapata nem? :D

2011. nov. 20. 22:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Tanultam marketinget, úgyhogy értem én, hogy a negatív érzelmekkel is nézettséget csinálnak, de most nem erre irányult a kérdésem. Igazad van utolsó, a kérdésem is csabával kezdődik, de most ettől elvonatkoztatva kérdeztem a dolgot. Sajnos tudom, hogy ezzel is reklámozom őket:-)
2011. nov. 20. 22:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért szavaznak erre a majomra,mert sajnálják. Mégis miért másért...?! Ez a csaba egy dögunalmas balfék.

Az összefoglalókban nem nagyon mutatják mert nem történik vele semmi. Elkussolgat magában.

2011. nov. 21. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!