Nem baj, hogy Balázs ennyire feltünően és állandóan beszól Csabának?
Nem védeni akarom meg ilyenek,de akármikor belenézek Balázs mindig beszól valamivel Csabának. Most is. Odakapcsolok és egyből valami ilyesmit mondott :"jó a hajad,motorral jöttél?" Vagy valami ilyesmi.. meg,hogy "jé ujabb viccet hallhattunk tőled" nem tudnám mindet leírni.
Ezért nem szólnak Balázsnak?
BBalázs megteheti, egyrészt ilyen ember, másrészt a vv-ben is csabára ráhúzták ezt a "csendes tuja" jelzőt, és ezt úgy néz ki minden áron próbálja a műsor fenntartani, ha igaz, ha nem....pont úgy minthogy cristofelre ráhúzták a "kubai macsó" jelzőt, mert nem hiszem hogy ő előtte valaha beszélt volna így magáról, a vv-ben meg folyton ezt hajtogatta...legalábbis én nem tudom elképzelni hogy bemegy a boltba és "na ez a kubai macsó kér egy kiló kenyeret" szöveggel áll elő.
Pont ugyanígy Alekoszt beállítottak a "görög istennek"...meg "szexgépnek" közben köze ninc az egészhez, csak kicsit elszállt vele ez a szerep.
Alapból sztem röhejesek a kategóriák..."törtetők"..."cselszövők"..."plázacicák"...az hogy alapból megpróbálnak belerakni embereket különböző szerepekbe, és onnantól azt kell játszaniuk. Pl azért aannamari is csak az első hétben adta a furát, most meg tök normális lány.
VVagy a lilu féle műsor végi "konklúziók"...amivel tteljesen megvezetik a nézőt, pl szintén cristofel, leokoskodott valami hülyeséget...erre a végén lilu: "nahát, cristofel milyen jól meglátt a dolgot, meg de jól kkitalálta"...úgy adta elő a csaj mintha a srác sz@rta vvolna oda a spanyolviaszt.
Egyszerűen végig a nézők tudatos megvezetéséről szól ez a műsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!