VV Csaba a zuhanyzóba hugyozik?
2011. nov. 18. 16:16
1/10 anonim válasza:
én a fejére hugyoznék a tujának :-)
3/10 anonim válasza:
Ezen a videón úgy lehet látni..
4/10 anonim válasza:
Nem kedvelem Csabát, ezért távol álljon tőlem védeni, de a zuhanyt nyitja meg és az folyik rajta végig, nézd meg jobban!
5/10 anonim válasza:
Szerintem az nem pisi hanem víz volt..:D
6/10 anonim válasza:
Szerintem pisi. Amúgy nagyon sok pasi hugyozik a kádba vagy zuhanyzóba.
7/10 anonim válasza:
Látszik, hogy akkor megy el ott a víz, amikor megnyitja a csapot, nem igaz, hogy nem látjátok. Van két fiam és pisilékor totál más sugárban távozik a vizelet mint itt.
8/10 anonim válasza:
Amúgy a pasik valami háromnegyede hugyozik a kádba is zuhanyzás közben. Én is ki voltam akadva, és felterem egy kérdést itt hogy ki lenne ilyen *llat. Aztán sorba jelentkeztek itt, és utána jártam. Nos ez van. :-( Lehet nem szeretni! ;-)
De jobb ha tudod sokszor fürödtél már korábban hugyos kádban. Mármint korábban volt hugyos, mert én is kimosom előtte (is).
9/10 anonim válasza:
Én ismerem Csabát és ő nem ilyen. Ez hülyeség.
10/10 anonim válasza:
"Én ismerem Csabát és ő nem ilyen." <- Ez hülyeség!!!
A férfiak valami háromnegyede bele vizel, ha nincs ott kamera. Akkor ők most milyenek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!