Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem unjátok még, hogy a VV...

Nem unjátok még, hogy a VV Csaba megint védett lett?

Figyelt kérdés
Annyira gáz ez a Csaba a lófejével meg semmitmondó jellemével, hogy azon kaptam fel a vizet, hogy megint ő szerezte meg a lila kendőt. Csaba miatt egy karizmatikusabb egyéniség esik ki. Reméltem, hogy őt küldik ki, mert tényleg unalmas.
2011. nov. 10. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Én az első párbajnál is mondtam, hogy ő kéne kiessen. Egy unalmas szobanövény. Eszterrel együtt.
2011. nov. 10. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Csaba tuti normális ember a sima életben - mondjuk én unom az ilyen típusú srácokat, olyan sok van, mintha klónoznák őket... kéne rájuk vmi stílusmegnevezés :D

És hát igen khm, nem tom miért jópasi kategóriában került be, max. a teste, de a feje annyira csúnya meg a fogai is furák h iszonyat...

2011. nov. 10. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Jah Eszter meg szégyent hoz a kamarára... remélem jól emlékszik még az esküjére...

Az tuti fix, h én hozzá semmilyen jogi tanácsért nem fordulnék ezek után. /főleg h magát se tudta megvédeni a Chritofeles esetben... nah meg h egy IQ negatív nyikhaj "szexuálisan felizgatta"/

2011. nov. 10. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Őszintén?Nem unom,hadd kapja csak sokáig nem tudja így csinálni,vagy mi?Így akarja megnyerni,hogy mindig védett lesz?Ugyan már..nem sokáig fog ez így menni.
2011. nov. 10. 15:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De, én személy szerint már nagyon unom, hogy a VV talán legszürkébb játékosa akár a végéig el tud jutni ezzel a hülyeséggel. Azt sem tudom, miért változtatták meg a régi rendszert, teljesen felesleges dolog az aréna, ez nem egy sportverseny, sokkal jobb volt szerintem, amikor a mindenkori párbajgyőztes kapott védettséget.
2011. nov. 10. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Így a szürke egér sajnos tovább marad. De ami késik az nem múlik. Reméljük mihamarabb kiesik ez az unalmas lúzer.
2011. nov. 10. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem, mert azon a héten ha egyszer ő veszít biztos h őt küldik ki. Így legalább megy a taktikázás h ki a következő láncszem.

Mellesleg: karizmatikusabb egyéniség? Kire gondolsz? Mert kb mindegyik vagy szemétláda vagy ribanc. Vagy ez a mai karizmatikusság? :D

2011. nov. 11. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!