Titeket is kezd már irritálni VV Csaba?
Engem olyan szinten taszít már ez a nyáladzó senki, hogy legszívesebben leköpném... félre ne értsétek, nem vagyok Cristofel rajongó sem.
Cris alapjáraton hü.lye, de egy diplomás embertől elvárható szerintem, hogy ne a nyálát folyatva őőőő-zzön és nem tudom-ozzon...főleg mióta vissza ment a párbajról akkora beképzelt majom lett, legszivesebben az orrát a földbe verném! Mindazonáltal most sem lehet többet látni, mint eddig, egész nap fetreng (gondolom én) pedig annyira ígérte, hogy jajj majd átrendeződnek a viszonyok és majd ő helyre tesz mindenkit...sunyi kis gyökér..
De, diplomás:-) és úgy folyik a nyála mint a 2 hónapos babáknak....
Eléggé undorító kezd lenni tényleg ez a műsor, én tényleg csak ezen kaptam fel a vizet, hogy egy ilyen embert neveznek értelmesnek és okosnak? Mondjuk akik egy csapatban vannak vele, azokat se veti fel az IQ...
"majd ha te bemész oda és csinálsz egy szórakoztató show-t akkor kritizálhatsz másokat, addig a véleményed nem sokat számít..."
Figyi! Te egy kicsit el vagy tévedve! Ők azért mentek be a villába, hogy kritizáljuk őket, A-Z-ig elemezzük őket, és önként dönthessünk, ki nyerje meg! Vagy én nézek más műsort??
Amúgy meg ha a kérdezőnek ez a véleménye, milyen jogon osztod ki?
Kedves 02:29!
Én sem kritizáltam itt senki véleményét, mondtam hogy abszolút pártatlanul jöttem, de úgy látom nem jutott el az agyadig:-)
Többieknek köszönöm a választ, sok mindenben egyetértek veletek. Tény, hogy Cristofel sem az értelem mintaképe, de ő legalább bohóckodott (még egyszer mondom nem ő volt a kedvencem), Csabát meg alig látni..bár igaz a tegnapi részben mikor elmondta hogy kiknél NEM akarja látni a védettséget jelentő kendőt kicsit ledöbbentem, hogy mekkora kétszínű barom: a saját csapattársainak a nevét sorolta fel.....Kingát meg egy az egybe lehülyézte. Azért mert mártírt csináltak belőle Attiláék és a nézők, most már még jobban fennhordja az orrát, igaz most sem szerepel sokkal többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!