Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket is kezd már irritálni...

Titeket is kezd már irritálni VV Csaba?

Figyelt kérdés

Engem olyan szinten taszít már ez a nyáladzó senki, hogy legszívesebben leköpném... félre ne értsétek, nem vagyok Cristofel rajongó sem.

Cris alapjáraton hü.lye, de egy diplomás embertől elvárható szerintem, hogy ne a nyálát folyatva őőőő-zzön és nem tudom-ozzon...főleg mióta vissza ment a párbajról akkora beképzelt majom lett, legszivesebben az orrát a földbe verném! Mindazonáltal most sem lehet többet látni, mint eddig, egész nap fetreng (gondolom én) pedig annyira ígérte, hogy jajj majd átrendeződnek a viszonyok és majd ő helyre tesz mindenkit...sunyi kis gyökér..

2011. okt. 26. 21:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
52%
Kérdezo! Nemmondod hogy diplomás aza balf@sz???
2011. okt. 26. 22:27
 2/29 A kérdező kommentje:

De, diplomás:-) és úgy folyik a nyála mint a 2 hónapos babáknak....

Eléggé undorító kezd lenni tényleg ez a műsor, én tényleg csak ezen kaptam fel a vizet, hogy egy ilyen embert neveznek értelmesnek és okosnak? Mondjuk akik egy csapatban vannak vele, azokat se veti fel az IQ...

2011. okt. 26. 22:29
 3/29 anonim ***** válasza:
48%
Egyetértek. Nem tudom mit vannak annyira nagyra vele sokan. Biztos értelmesebb Crisnél, de ő sem egy nagyszám. Folyik a nyála, nyalja a száját és kussol. Kb ennyi az egész pasi. Gáz.
2011. okt. 26. 23:25
 4/29 anonim ***** válasza:
64%
Még nem fejezte be a felsőfokú tanulmányait, ezt azért nem árt tudni.
2011. okt. 27. 00:05
 5/29 anonim ***** válasza:
49%
engem te irritálsz kérdező, másokat nagyon tudsz kritizálni, előbb magadba kéne nézned;) majd ha te bemész oda és csinálsz egy szórakoztató show-t akkor kritizálhatsz másokat, addig a véleményed nem sokat számít...
2011. okt. 27. 02:29
 6/29 anonim ***** válasza:
59%

"majd ha te bemész oda és csinálsz egy szórakoztató show-t akkor kritizálhatsz másokat, addig a véleményed nem sokat számít..."

Figyi! Te egy kicsit el vagy tévedve! Ők azért mentek be a villába, hogy kritizáljuk őket, A-Z-ig elemezzük őket, és önként dönthessünk, ki nyerje meg! Vagy én nézek más műsort??

Amúgy meg ha a kérdezőnek ez a véleménye, milyen jogon osztod ki?

2011. okt. 27. 09:31
 7/29 anonim ***** válasza:
44%
Nincs miért irritáljon. Ritkán mutatják. Még mindig nem tudnék róla határozott véleményt mondani.
2011. okt. 27. 09:33
 8/29 A kérdező kommentje:

Kedves 02:29!

Én sem kritizáltam itt senki véleményét, mondtam hogy abszolút pártatlanul jöttem, de úgy látom nem jutott el az agyadig:-)

Többieknek köszönöm a választ, sok mindenben egyetértek veletek. Tény, hogy Cristofel sem az értelem mintaképe, de ő legalább bohóckodott (még egyszer mondom nem ő volt a kedvencem), Csabát meg alig látni..bár igaz a tegnapi részben mikor elmondta hogy kiknél NEM akarja látni a védettséget jelentő kendőt kicsit ledöbbentem, hogy mekkora kétszínű barom: a saját csapattársainak a nevét sorolta fel.....Kingát meg egy az egybe lehülyézte. Azért mert mártírt csináltak belőle Attiláék és a nézők, most már még jobban fennhordja az orrát, igaz most sem szerepel sokkal többet...

2011. okt. 27. 09:58
 9/29 anonim válasza:
Hagyjátok már békén azt a Csaba gyereket. Visszaszavazták, ennyi, akkor csak szeretik....
2011. okt. 27. 14:25
 10/29 anonim ***** válasza:
Nem láttam a tegnapi adást, mert elaludtam rajta.
2011. okt. 27. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!