Titeket is kezd már irritálni VV Csaba?
Engem olyan szinten taszít már ez a nyáladzó senki, hogy legszívesebben leköpném... félre ne értsétek, nem vagyok Cristofel rajongó sem.
Cris alapjáraton hü.lye, de egy diplomás embertől elvárható szerintem, hogy ne a nyálát folyatva őőőő-zzön és nem tudom-ozzon...főleg mióta vissza ment a párbajról akkora beképzelt majom lett, legszivesebben az orrát a földbe verném! Mindazonáltal most sem lehet többet látni, mint eddig, egész nap fetreng (gondolom én) pedig annyira ígérte, hogy jajj majd átrendeződnek a viszonyok és majd ő helyre tesz mindenkit...sunyi kis gyökér..
Őszintén? Én nem látok változást. Ugyan úgy normálisan viselkedik, nem káromkodja szét az agyát, nem csinál jelenetet. Ennyi. Max annyi változás van h a ,,fő gonoszok" áttértek más áldozatokra. Az online adásban jó fej, de az RTL-nek az hoz hasznot ha a ,,drámát" mutatják főleg. Dyát is max azért lehetett látni többet, mert Kinga nyakán lóg, őt meg ugye folyamatosan mutatták Attila miatt. Esztert is csak azóta mutatják h kirobbant a balhé. Amíg Csaba nem csinál jelenetet addig nem fogják mutatni ennyi.
H őszinte legyek vannak bent ribancok, aljasak, gyűlölködők, primitívek persze lehet rajtuk szórakozni, ha vevő erre az ember. De itt arról van szó h valaki, mondhatjuk úgy jólétet fog kapni. És ezek közül egyiket sem támogatnám egy forinttal se. Nem is szavaztam soha, nem is fogok. Nem érdekel Csaba meg egyik se de ha ezek közül muszáj választanom, inkább olyannak adom a pénzt aki nem egy újabb szégyenfoltja lenne Magyarországnak. És az igazság az h az egyetlen amit fel lehet róni Csabának h nyugton van. Ennyi.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:59
Így van! Én most még talán Annamarit bírom, bár a beszavazóján is rosszul voltam tőle és a villában is voltak hülyeségei, de nagyon sajnáltam, mikor az egyetlen igazi barátját - a malackát - kivonták a forgalomból. Én magam is nagyon szeretem az állatokat, megértem, hogy ennyi hüle ember között Zizi jelentette számára az egyetlen őszinte, önzetlen élőlényt. Le a kalappal előtte, hogy olyan rövid idő alatt mi mindenre megtanította a kis állatot. Az is tetszik benne, hogy nem illegteti magát cicababa módján, de humorral, szégyenkezés nélkül felvállalja a nem éppen tökéletes külsejét.
Jajj ha meg kiabál meg teljesen meváltozik akkor az a baj,hogy miért fordult ki magából?!meg hogy elszállt magától ,hogy visszajött. Soha semmi nem jó.
Alapból mit változtatott volna meg bárhol is ha 2 csoportban vannak. Meg honnan tudjátok,hogy a nap 24 órájában kivel-miket beszél..abból a nemtudom hány órás kis összevágott,összefoglalóból?!
Meg mikor vannak ezek az összefoglalók akkor is szoktam látni a háttérben ahogy mindig beszél valakivel..Na mindegy nem mondom,hogy védem,igaz most az ő pártját fogom itt..de amúgy a válaszodra: nem nem irritál VV Csaba!
"majd ha te bemész oda és csinálsz egy szórakoztató show-t akkor kritizálhatsz másokat, addig a véleményed nem sokat számít..."
nem azért mondom, de ugye te sem tettél le semmit, szóval akk te se kritizálj:D ok?
am kedves kérdező, engem is nagyon nagyon nagyon!
és én Cris rajongó vagyok, de a Csaba azt mondta h, mad megmutatja magát,HÁT ÍGY LETT!
megmutatta az igazi gonosz énjét, aki tud kritizálni mindenkit, de szórakoztatni azt nem, a Crisen mindig lehet nevetni, a Csabán egyszer sem:)
"és én Cris rajongó vagyok, de a Csaba azt mondta h, mad megmutatja magát,HÁT ÍGY LETT!
megmutatta az igazi gonosz énjét, aki tud kritizálni mindenkit, de szórakoztatni azt nem, a Crisen mindig lehet nevetni, a Csabán egyszer sem:)"
Igen, megmutatta, hogy sunyi módon hátba tudja szúrni a saját barátait (2 perc az adásból) és, hogy Kingát le tudja hülyézni (30 mp az adásból..). Cristofel ha hü.lye is volt, de legalább tényleg szórakoztatott:-)
én bírom
sztem nem olyan agyament és hibbant mint a többi
Shadi mellett ő a favorit
"Igen, megmutatta, hogy sunyi módon hátba tudja szúrni a saját barátait (2 perc az adásból) és, hogy Kingát le tudja hülyézni (30 mp az adásból..). Cristofel ha hü.lye is volt, de legalább tényleg szórakoztatott:-)"
ugye? :D bocsi aki szereti, de remélem hamar kirakják a műsorból...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!