Kezd egyre jobban irritálni apu. Mit tehetnék ez ellen?
Iszik,és minden nap látni rajta,minden nap iszik,ha itthon van,még többet,és olyan idióta dolgai vannak,hogy az förtelmes.Nem bánt senkit,meg nem ordítozik,szimplán csak h.ülye mint a segg.Elnézést,hogy ilyet írok,de eléggé ideges vagyok. Ráadásként az anyja,tehát a mamám is velünk él,aki szintén iszik.Minden nap.És mikor az egyik vmiért megszólja a másikat,majd később piálva ugyanazt csinálja...áá. Eddig bírtam,elvonultam vagy akármi,de már nagyon kezd elegem lenni,és azt veszem észre,hogy kezdem nem szeretni aput.Ami borzasztó érzés,még leírni is,de egyszerűen nem tudom ezt befolyásolni,kiakaszt,minden nap. Erre van megoldás egyáltalán? Vagy ez már örökre így lesz? Nincs esetleg,aki hasonló cipőben jár?:/
Bocsi,hogy hosszú lett. 18/L
Szerintem nem kell mindenképp elköltözni,próbálj meg inkább beszélni vele amikor még józan. Mondd meg neki, hogy te azt az apukádat szereted, aki biciklizni tanított, játszott veled satöbbi, és úgy érzed, hogy amikor iszik, az a remek ember eltűnik. Én is hasonló cipőben jártam, úgy beszéltem apámmal, mintha ő lenne a fiam:P De bejött, régebben állandóan ivott, most meg már csak nagyon néha. Kérdezd meg tőle, hogy azért iszik e, mert olyan rossz veletek lenni? Mivel lány vagy, esetleg sírhatsz is, hogy lássa, tényleg tönkretesz vele téged is.
Ajánld fel ,hogy segítesz neki, amiben kell, ha szeretné. Írd majd le a fejleményeket légy szíves.
21/F
Annak a kommentelőnek aki a fejbelövését ajánlotta, javasolnám, hogy szarjon sünt.
Én ebben nőttem fel,most is ebben élek. Veled ellentétben annyival más a helyzetem, hogy én apám amellé hogy hülye, még agresszív is. Ordít, káromkodik, ajtókat csapkod,tányérokat vág földhöz,kirúgja az ajtó üveget stb stb. Nem tudok mit tenni, mert még kiskorú vagyok. El kell viselni, nincs más lehetőség. Viszont amin leérettségizek, megyek el innen. Nemhogy másik városba, hanem másik földrészre tervezek költözni...
Egy alkoholista ember ha nem fogadja el a segítséget, és nem ismeri el, hogy beteg, akkor nem megy elvonóra. Anélkül meg nem igen teszi le az italt. A legtöbben meg nem vallják be, hogy isznak; csak tagadják még akkor is, ha teljesen egyértelmű.
Amúgy apukáddal és mamáddal élsz 3asban?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!