Titeket is kezd már irritálni VV Csaba?
Engem olyan szinten taszít már ez a nyáladzó senki, hogy legszívesebben leköpném... félre ne értsétek, nem vagyok Cristofel rajongó sem.
Cris alapjáraton hü.lye, de egy diplomás embertől elvárható szerintem, hogy ne a nyálát folyatva őőőő-zzön és nem tudom-ozzon...főleg mióta vissza ment a párbajról akkora beképzelt majom lett, legszivesebben az orrát a földbe verném! Mindazonáltal most sem lehet többet látni, mint eddig, egész nap fetreng (gondolom én) pedig annyira ígérte, hogy jajj majd átrendeződnek a viszonyok és majd ő helyre tesz mindenkit...sunyi kis gyökér..
Cristofelt utáltam
Csaba jófej
és örülök mikor keresztbetesz sunyi Péternek:D
Engem csak az idegesít, hogy egyáltalán nem férfiként viselkedik. Egy férfi nem sunyi, nem szerencsétlen, nem lehet "nehéz helyzetbe hozni", gondolok itt arra mikor Balázs beoltotta a kiválasztáson, nem nagyon tudta magát kivágni a helyzetből, röhejessé vált. Tényleg ilyen elkényeztetett, anyu kedvence típus. És sajnos egyre több ilyen "férfi" van, ahogy nőkből is egyre több a "p_csa".
A megállíthatatlan elkorcsosulás.
(Egyébként az értékrendje NAGYJÁBÓL a helyén van.)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!