Csak nekem tűnt fel, hogy Lilu csalódott, hogy Csaba ment vissza?
Figyelt kérdés
Miért kell ennyire kimutatni az érzéseit? Nem pártatlannak kéne lennie?2011. okt. 24. 14:19
1/20 anonim válasza:
Komolyan irigyellek, hogy ilyen dolgok ennyire tudnak foglalkoztatni...
2/20 A kérdező kommentje:
Téged sem foglalkoztat más ha itt ülsz és az én kérdésemre válaszolsz!!!!!
2011. okt. 24. 14:29
3/20 A kérdező kommentje:
Még jó,hogy írtam egy kérdést,mert így szóhoz jutottál!!
2011. okt. 24. 14:30
5/20 anonim válasza:
Nem csak Lilu hanem én is! Nem csodálom,ez a Csaba gyerek olyan mint egy váza a sarokban!
6/20 A kérdező kommentje:
vv5 szerplő
2011. okt. 24. 14:33
7/20 anonim válasza:
Hát nem azért de Lilu végig osztotta a Crist :)
Már látni lehetett vigyort az arcán mikor odaült Cris mellé és megkérdezte ,,Na mi van öcsém"?
Szóval nem hiszem h Csaba győzelme nagyon megrendítette volna :)
8/20 A kérdező kommentje:
Nem a Csabának szurkoltam,csak az verte ki a biztosítékot,hogy olyan sajnálkozva mondta a végén,hogy a Csaba ment vissza,de önök így döntöttek,és széttárta a kezét,hogy ez van nem lehet mit tenni! Ennyire nem lehet kimutatni!
2011. okt. 24. 14:51
9/20 anonim válasza:
Hát figyi, ha úgy vesszük a Cris primitívségéből élt az RTL eddig. Sajnos a nézőket kivételesen nem tudták hülyére venni és elegük lett. Ez lehet h érvágás lesz nekik. :)
10/20 A kérdező kommentje:
Hát ebben lehet valami,mert mekkora hűhót csaptak szegény Kinga megalázásán. Ha választanom kell inkább Attilára szavazok,mert lehet,hogy tud szemétkedni,de jól csinálja! A kubait meg nem minősítem,mert nem ítélem el azért mert nem volt lehetősége tanulni!
2011. okt. 24. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!