Mintha a vv műsorvezetői a Csaba ellen kampányolnának. Nem?
csupán azt vettem észre, mintha azóta, hogy kiderült, hogy a nézők többségének ő a legszimpatikusabb, folyamatosan nem mutatják, a műsorvezetők leminősítik, megjegyzéseket tesznek rá, hogy pl nem szól semmit (én viszont nem tudom elképzelni, hogy egész nap meg sem szólalna....)
más hogy látja?
mert ők is látják, hogy csaba egy tuja :)
de komolyan!ha csinálna valamit mutatnák.attila és kinga azért van mindig a porondon mert ők ÉLNEK!!!
lehet hogy többiek "élnek"
de nekem már csak kizárásos alapon is a Csaba tetszik
Attila: ronda
Gergő: csak egy test
Feri, Shádi: jellemtelenek
a csajok: egyéniség nincs, csak szexre jók
Csaba az egyetlen aki olyan mint általában az emberek - és kétlem, hogy "növényként" létezne
az RTL nagyon azt hiszi hogy a primitívség, az erkölcstelenség kell az embereknek és ezt próbálják erőltetni.
nem tűnt fel nekik az sem, hogy egy Dya féle kiesik egy molett jogásznővel szemben.
és itt megjegyezném, hogy az x-faktor műsorvezető hölgyétől(Nóri?) sem esett jól, hogy egyik beszédében azt taglalta, hogy ő a szexre gondolt x versenyzők miatt.
Mégis mit mutassanak azon az unalmas tuján?
Csak néz ki a fejéből bambán,és semmit nem csinál,de azt nagyon jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!