Mintha a vv műsorvezetői a Csaba ellen kampányolnának. Nem?
csupán azt vettem észre, mintha azóta, hogy kiderült, hogy a nézők többségének ő a legszimpatikusabb, folyamatosan nem mutatják, a műsorvezetők leminősítik, megjegyzéseket tesznek rá, hogy pl nem szól semmit (én viszont nem tudom elképzelni, hogy egész nap meg sem szólalna....)
más hogy látja?
valahogy mégis van valami varázsa annak a "tujának"
nem tudom mivel magyarázzam, és rossz, hogy már én sem látom őt lassan normálisnak, mint az elején, és szerintem ezt nem a "tujának" köszönhetem, hanem a szerkesztőknek.
Egyetértek Veled!!! Lilun is látni, mennyire Csaba ellen van!És lehet, hogy tényleg pont ezért nem mutatnak semmit vele kapcsolatban, pedig 100 hogy beszél!
Örülnék, ha Csaba nyerné meg a vvt!
Akik "tujának" titulálják, lehet lepontozni.
igen, erről valóban megvannak győződve, a szexre akarták alapozni ezt a mostani vv-t.
ezért kerestek csupa szingliket.
dehát az emberek nem akarják magukat ország- világ előtt lejáratni, mert szerintem igazából ha nem tv-ben lennének Sheri már rég lefeküdt volna Gergővel, Veronika Chrisszel.
ez a normálisnak tűnő várakozás nem ilyen emberekre illik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!