Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV5 Csaba és az állandóan...

VV5 Csaba és az állandóan megnyert díjak?

Figyelt kérdés

A hócipőm kezd tele lenni ezzel a retardált fejű homárral, hogy mindent mindig ő nyer meg. Sorra nyeri az aréna játékokat, most is úgy nyerte meg a tánc versenyt, hogy már kiestek az első fordulóban, de mivel Kinga és Attila lemondta a második fordulót őket válogatták be... Hogy a francba van ez most akkor??

Csak nekem tűnik fel???? Hányingerem van ha ránézek..

20N

2011. nov. 20. 20:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
ha nem tetszik, ne nézd, nem kötelező:P
2011. nov. 20. 20:31
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
Igazad van. Unalmas már. Még az, hogy az aránában ő ügyes, az egy dolog, de ez most ku.rvára igazságtalan volt. Ők voltak a legbénábbak. Nem is lett volna szabad részt vegyenek a versenyben, ha Kingáék kiszálltak, akkor kellett volna maradjon a másik két pár. Szánalmas.
2011. nov. 20. 20:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem,hogy miért baj az ha nyer. Küzd érte,hogy nyerjen.

A nézők szavazták meg azt,hogy ők nyerjenek,ez van.15l

2011. nov. 20. 20:35
 4/13 A kérdező kommentje:

kedvess 20:35.

Nem baj az, ha úgy nyer, hogy küzd érte. De szerintem és még jópár ember szerint a pénzes rokonok szavazták vissza annó, Cristofel ellen. Szánalmas.

Ami az arénát illeti, oké, lehet jó fizikumú, de miért csak ilyen játékokat kell játszani? Miért nem festenek pl egy adott tárgyat?? Ne csak az erőt vegyék már előtérbe, ha ez a balf*sz sorra nyeri az erőnléti játékokat, hanem adjanak másnak is lehetőséget, mert ez k*rvára unalmas már.

2011. nov. 20. 20:41
 5/13 A kérdező kommentje:

20:32!

Pontosan! Ha kiestek, akkor ennyi, marad a két pár és kész. De nekem már itt is bűzlik a dolog, hogy PONT ők kerültek a Kingáék helyére, mikor a legbénábbak voltak. Az meg, hogy azért nyertek ők, mert a Csabika annyira helyes, NEVETSÉGES... Hát hol van ezeknek a szemük? Állandóan csücsörít, folyik a nyála, pofákat vág, egyszerűen debil feje van..! Ocsmány.

2011. nov. 20. 20:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy az miért baj, hogy a gazdag rokonok szavazzák vissza a játékba :)

Pont ez az RTL célja.

Ha Csaba a szimpatikus a nézőknek, akkor naná, hogy őt fogja nyomni az RTL Klub.

Mi ebben a rossz? Erről szól a játék. Vagy te mit hittél?

2011. nov. 20. 20:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nem ő a szimpatikus a nézőknek. És ezt nem a kisujjamból szívtam ki, elég megnézni például a facebookon alakult csoportokat.... Csaba mellett jóindulattal is csak 610-en állnak, míg Cristofel mellett majdnem 90.000-en...ez neked azt jelenti, hogy csabikát jobban szeretik a nézők??
2011. nov. 20. 20:58
 8/13 anonim ***** válasza:
nem magyarázták el már 60 ezerszer ezt a témát... de lásd milyen kedves vagyok, most mégegyszer elmagyarázom neked, hogy te is megértsd: a facebook és a pénzbe kerülő szavazás NEM ugyanaz, facebookon 16 évesek vannak túlnyomó részben, azoknak nincs pénzük sms-t küldeni, max 1-2t, de akik fizetőképesek (felnőtt emberek), azok Csabára szavaznak. Ez van.
2011. nov. 20. 21:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Lásd mekkora szívem van, én is elmagyarázom neked: a szavazók és a rajongók (tudod azokat hívják így, akik szimpatizálnak vele) nem ugyan az. Pont azért, mert az általad emlegetett 16 éveseknek nincs pénze, nem tudnak szavazni, míg csabika gazdag családja annyit nyom rá amennyit akar:-)
2011. nov. 20. 21:09
 10/13 anonim ***** válasza:
jó fizikumú, ennyi.
2011. nov. 20. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!