VV5 Csaba és az állandóan megnyert díjak?
A hócipőm kezd tele lenni ezzel a retardált fejű homárral, hogy mindent mindig ő nyer meg. Sorra nyeri az aréna játékokat, most is úgy nyerte meg a tánc versenyt, hogy már kiestek az első fordulóban, de mivel Kinga és Attila lemondta a második fordulót őket válogatták be... Hogy a francba van ez most akkor??
Csak nekem tűnik fel???? Hányingerem van ha ránézek..
20N
Nem értem,hogy miért baj az ha nyer. Küzd érte,hogy nyerjen.
A nézők szavazták meg azt,hogy ők nyerjenek,ez van.15l
kedvess 20:35.
Nem baj az, ha úgy nyer, hogy küzd érte. De szerintem és még jópár ember szerint a pénzes rokonok szavazták vissza annó, Cristofel ellen. Szánalmas.
Ami az arénát illeti, oké, lehet jó fizikumú, de miért csak ilyen játékokat kell játszani? Miért nem festenek pl egy adott tárgyat?? Ne csak az erőt vegyék már előtérbe, ha ez a balf*sz sorra nyeri az erőnléti játékokat, hanem adjanak másnak is lehetőséget, mert ez k*rvára unalmas már.
20:32!
Pontosan! Ha kiestek, akkor ennyi, marad a két pár és kész. De nekem már itt is bűzlik a dolog, hogy PONT ők kerültek a Kingáék helyére, mikor a legbénábbak voltak. Az meg, hogy azért nyertek ők, mert a Csabika annyira helyes, NEVETSÉGES... Hát hol van ezeknek a szemük? Állandóan csücsörít, folyik a nyála, pofákat vág, egyszerűen debil feje van..! Ocsmány.
Nem igazán értem, hogy az miért baj, hogy a gazdag rokonok szavazzák vissza a játékba :)
Pont ez az RTL célja.
Ha Csaba a szimpatikus a nézőknek, akkor naná, hogy őt fogja nyomni az RTL Klub.
Mi ebben a rossz? Erről szól a játék. Vagy te mit hittél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!