Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok Éva-GiGi párbajá...

Mit gondoltok Éva-GiGi párbajáról?

Figyelt kérdés
Ez a párbaj egy nagy csalás volt!! Mindenki GiGit akarta vissza nem azt a antidepresszáns majmot!! Szerintem az ORTT jól megbunteti az RTLklubbot! Direkt azért mutatták meg az addigi állást, hogy jobban szavazzanak rá, mert azt hitték hogy leesik a nézettség, de ez nem igaz!! Így fog leesni mert senki sem fog nézni egy csalást!! Úgyis az lesz a nyertes akit az RTLklub eldont!! EZ TISZTA SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 4. 07:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 A kérdező kommentje:
háát igeen.. sajnoos =((
2011. ápr. 4. 12:24
 62/70 anonim válasza:
13%
A 11:54-es vagyok. Gondolkoztam a párbajon, és egy összeesküvés elmélet jutott az eszembe, de kíváncsi leszek hogy beválik-e. Az elmélet a következő: Gigi lejárathatná az RTL-t különböző fórumokon a tisztességtelen párbaj miatt, de nem fogja. Beletörődik a vereségbe, és jó kislány lesz és az RTL elintézi neki, hogy a műsor végéig képernyőn legyen, segít neki hostess munkákat találni, és hogy kompenzálják Gigit, Bécit fogják kihozni a VV4győztesének, ezzel helyrehozzák ezt a kis bakit. És Gigiék fátylat borítanak az egészre. Bár Alekosz lett volna a végső győztes, de így ezek miatt nem nyerhet, neki kompenzációként ott lesz a saját műsora, és a műsor végéig Évával lehet együtt a VV4ben. De ez csak az én elméletem:)
2011. ápr. 4. 12:30
 63/70 A kérdező kommentje:
ez nem is rossz otlet!!!!
2011. ápr. 4. 12:33
 64/70 anonim ***** válasza:
Nem volt csalas.megmutatak a kepet,megvartak meg atbillen a merleg es azonnal lezartak a szavazast,ezert lett vege a musornak 15percel hamarabb.ez nem csalas,ezt nem lehet buntetni.
2011. ápr. 4. 12:49
 65/70 anonim ***** válasza:
én is így gondolom, mint te utolsó, csak én tegnap hirtelen azt hittem, hogy tovább tartott a párbaj 10 perccel.
2011. ápr. 4. 13:18
 66/70 anonim ***** válasza:
40%

Szánalmas manipuláció volt. Egyértelmű volt, hogy az rtl Évát akarja vissza.

De Gigi ezzel jobban járt, így még tud kint haknizni, erősíteni a Bélát, aki így megnyeri a játékot. A Gigi úgyis esélytelen volt a végső győzelemre, kint hasznosabb, és még pénzt is keres vele.

Éva meg marad bent, majd az utolsó párbajon vagy a fináléban kiesik, és még az egészből profitálni se fog, mert a vv vége után két héttel lecseng az egész, senki se fog vele foglalkozni.

2011. ápr. 4. 13:40
 67/70 anonim ***** válasza:
66%
Az idegbeteg szénaboglya egyszerűen érdekesebb jelenség mint a lófejű. Éva nevét azonnal megjegyeztem és hozzá tudtam társítani az arcát, míg ezt a Gigit hónapokig kevertem a többi 12 egy tucat luvnyával. Jellegtelen senki, Éva csinálja a feszkót, a fordulatot és a műsorhoz ez KELL, hiána háborogsz, kis pisis vagy kérdező, ha ezt nem vagy képes belátni.
2011. ápr. 4. 14:11
 68/70 anonim ***** válasza:
Aki az írta ,hogy szlovákiai-amit egyébként is kisbetűvel kell írni amúgy xD-nézzen szlovákiai műsort.-te egy nagyon buta ember vagy.Éljél te is országban ahol szinte nem mersz megszólalni az anyanyelveden,mert megverhetnek.-lásd a nyitrai esetet-Aztán azután beszélj így.Képzeld csak magyar tv adót nézek.Ja,és szlovákiai magyar vagyok,ami nálatok csak akkor is szlovák,habár a születési bizonyítványomon:magyar áll.
2011. ápr. 4. 14:38
 69/70 anonim ***** válasza:
32%

Teljesen egyet értek a kérdezővel, szánalmas csalás volt az egész és már az elején el volt döntve minden. Csak azok drukkolnak évának, akik ugyan olyanok, mint ő...erről sztem mindenkinek meg van a véleménye...bárki ment volna éva ellen neki drukkolok mert utálom azt a genny szalmafejű nőszemélyt...méghogy a béci-olivér párbaj volt csalás...akkor ez mi volt??? És ott is milyen felháborodás volt istenem...szánalom...az legalább tiszta volt és végig vezetett béci...de ez...nevetséges..gratulálok rtl és éva szavazók...tessék nézzétek a gennyláda évát továbbra is...

Ja és méghogy iskolázott...az éva?? Hagyjuk már...egy olyan embert sem ismerek, aki magasan iskolázott és ilyenfajta viselkedést enged meg magának...undorító..

2011. ápr. 4. 14:49
 70/70 anonim válasza:
0%
Én annyit mondok ugyan akkora majmok azok akik ezt a szenyt nézik mint akik benne vannak egész forgató könyv... Jó reggelt kívánok Magyarország ideje lenne felkelni!
2011. ápr. 11. 19:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!