Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok Éva-GiGi párbajá...

Mit gondoltok Éva-GiGi párbajáról?

Figyelt kérdés
Ez a párbaj egy nagy csalás volt!! Mindenki GiGit akarta vissza nem azt a antidepresszáns majmot!! Szerintem az ORTT jól megbunteti az RTLklubbot! Direkt azért mutatták meg az addigi állást, hogy jobban szavazzanak rá, mert azt hitték hogy leesik a nézettség, de ez nem igaz!! Így fog leesni mert senki sem fog nézni egy csalást!! Úgyis az lesz a nyertes akit az RTLklub eldont!! EZ TISZTA SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 4. 07:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
45%
Az alkoholizmusra nem tértem ki. Mindenki azt mondja hogy Alekosz meg Éva az alkoholisták. Bevallom igen, sokat isznak, gyakran részegek. Csak azt nem mutatja a TV vagy nem veszitek észre hogy amikor ők isznak és ittasak akkor ugyanolyan spicces Anikó is, a riportszobába is Béci tört be és könyörgött piáért, az is ugyanúgy beszokott rúgni, Gigi is beszokott rúgni, Jerzy nemkülönben. Amikor alkohol van abból iszik mindenki! Más is szokott berúgva lenni! Az meg hogy Alekosz iszik naponta pálinkát. Na és? Tatám is szokott reggelente inni 3cl páleszt és ettől alkoholista?
2011. ápr. 4. 11:38
 52/70 A kérdező kommentje:
nekem Alekosszal semmi bajoom ! de azt nézd meg mikor Éva be van rúgva hogy mit csinál!! Ott pattog mintha o lenne ott az úr, kopkod stb.. ez azért durván szánalmas!
2011. ápr. 4. 11:41
 53/70 anonim ***** válasza:
26%
arra a sárga ruhás videóra gondolsz? az egyszeri alkalom volt és benn vannak 130 napja
2011. ápr. 4. 11:49
 54/70 A kérdező kommentje:
egyszerii?? akk tegnap miért beszélt olyan stílusbaa ?? xD ..
2011. ápr. 4. 11:50
 55/70 anonim ***** válasza:
35%
tegnap be volt rúgva, meg köpködött?
2011. ápr. 4. 11:52
 56/70 anonim válasza:
40%
Én úgy voltam vele, hogy akármelyik esik ki örülni fogok neki, mert egyiküket sem szeretem. Szerintem egyikük sem őszinte, mindketten feláldoznának bárkit a bentiek közül hogy ők nyerjenek, Gigi esetében esetleg Béci is szóba jöhet. Nem láttam a szabálykönyvet, így nem tudom hogy csalás volt-e, de azzal hogy a korábbiaktól eltérően megmutatták az állást félidőben , alapjaiban befolyásolták a párbaj kimenetelét és ez gusztustalan volt az RTL-től. Ha már fantomkép nélkül mutatják az arcokat akkor nem az utolsó 10 perctől kezdődően kellene megmutatni, hanem a kihívástól kezdve folyamatosan, és az smseket darabszámban kellene mutatni, és nem százalékban, mert lehet hogy csak 1 szavazattal billent át Éva javára, és amikor ez megvolt gyorsan lezárták a szavazást. Így sohasem tudjuk meg, hogyha tíz perccel tovább tart a szavazás akkor esetleg Gigi fordított volna, mert csak pár smsen múlt.
2011. ápr. 4. 11:54
 57/70 A kérdező kommentje:
nem kopkodott de olyan stílusba beszélt mint akkor...
2011. ápr. 4. 11:57
 58/70 anonim ***** válasza:
46%
csak úgy, mint a barátosnéd, nem tudom, mit vagy úgy kiakadva.
2011. ápr. 4. 12:00
 59/70 anonim ***** válasza:
32%

En orultem,hogy nem a lofeju gigi ment vissza!!! szetvertem volna a tv t ,ha igy lett volna!

HAJRA EVA!!!!!

2011. ápr. 4. 12:02
 60/70 anonim ***** válasza:

Ugy is az fog nyerni akit az Rtl klubb már régen eldöntött,

még a kezdetek kezdetén.....

2011. ápr. 4. 12:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!