Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok Éva-GiGi párbajá...

Mit gondoltok Éva-GiGi párbajáról?

Figyelt kérdés
Ez a párbaj egy nagy csalás volt!! Mindenki GiGit akarta vissza nem azt a antidepresszáns majmot!! Szerintem az ORTT jól megbunteti az RTLklubbot! Direkt azért mutatták meg az addigi állást, hogy jobban szavazzanak rá, mert azt hitték hogy leesik a nézettség, de ez nem igaz!! Így fog leesni mert senki sem fog nézni egy csalást!! Úgyis az lesz a nyertes akit az RTLklub eldont!! EZ TISZTA SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 4. 07:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
55%
Te meg ne is merd nézni a magyarországi műsort, hülye külföldön rekedt álmagyar, nézd a szlovákiai valóságsókat. :D
2011. ápr. 4. 11:09
 42/70 anonim ***** válasza:
60%
Persze,hogy nem vagy rasszista,talán mert te magad is a c betűs népcsoportba tartozol(ha csak abból is következtethetek rá,hogy még íni sem tudsz :D )!
2011. ápr. 4. 11:10
 43/70 anonim ***** válasza:
60%
Akkor azt se írd ki, hogy magyar vagy, te m betűs (bár nem vagyok biztos benne).
2011. ápr. 4. 11:11
 44/70 anonim ***** válasza:
59%
Az erotika kiallitas meg hagyjan (mondjuk 17 evesen...a szuleinek is gratulalni tudok csak) de erotikus fetis filmet is forgatott. Rajta kivul 2 lannyal, tort dofott belejuk es vonaglott rajtuk. Tenyleg, o aztan az erkolcs mintapeldanya. Ilyen alszent embert meg az eletben nem lattam, aki 3x mondja el 10 perc alatt, hogy nem a testebol el, mikozben ilyen filmjei vannak. Mellesleg a fotozason gigi is dobott melltartot, a kerdezo kicsit le van maradva. Beci meg is kerdezte, hogy a kovetkezo bugyi lesz? Evara sok rosszat lehet mondani, de legalabb nem ilyen gusztustalanul alszent. Amit viszont furcsallok, hogy senki nem hozta szoba, hogy mikor vissza ment Eva azt mondta gigi vezetett 10 szazalekkal. O nem latta, de leolvasta az anyja arcarol. Na most, az allast allitolag csak a tv nezok lattak, a studioban levok nem. Meg lehetseges, hogy egy rokon elkuldte az anyjanak sms-ben, hogy o all vesztesre, na de hogy olvassa le valaki az arcarol a 10 szazalekot, az nekem rejtely. Szerintem kamu az egesz, de szorakoztat es az a lenyeg.
2011. ápr. 4. 11:13
 45/70 A kérdező kommentje:
heheheee nagyon viccees :D nem vagyok cigány !!!!!!! ja és mé fáj az h szlovákiai vagyok ? xDD oszt ?? .. a szerinted vicces megjegyzéseket hanyagoljuk !! kit nyom ? .... chhh..
2011. ápr. 4. 11:14
 46/70 anonim ***** válasza:
45%
Azon kívűl Éva egy egyetemre járt, okos nő, aki kijelentette, hogy a tanulmányai folytatására fordítaná a pénzt, míg Gigiék szétosztogatnák azt a pereputty között, hogy két hónapig legyen dupla segély.
2011. ápr. 4. 11:23
 47/70 anonim ***** válasza:
72%
Mert utáljuk a mocskos szlovákokat! :D Egyébként szlovákiában(szándékos a kisbetű) ez a "kit nyom",meg az "oszt" most a divat szleng?
2011. ápr. 4. 11:24
 48/70 anonim ***** válasza:

1 az ortt mar nem letezik igy nem is tud buntetni

2 kit erdekel gigi? igy is ugy is jol jar ha a batyja nyer kap a penzbol ha jerzy nyer meginkabb

3 meg jo hogy eva ment vissza CIRKUSZ KELL A NEPNEK

2011. ápr. 4. 11:24
 49/70 A kérdező kommentje:
am ha ismernél én sem nagyon imádom a szlovákokat! csak magyarban sok az ellenszenves ember de "MAGYARORSZÁG ÉN ÍGY SZERETLEK" xD xP
2011. ápr. 4. 11:29
 50/70 anonim ***** válasza:
52%

Nekem kezdettől fogva egy untató személy volt Gigi. Nem azért ülök le a tévé elé hogy azt lássam hogy sikálja a hűtőt. Oké, hű de szorgalmas, szuper, de

1. Ha én bemennék én sem takarítanék állandóan, persze mindennek van határa, de az hogy Gigi meg a rajongótábora folyton csak evvel tudjon jönni, hogy Éva nem takarít... Nem indok!

2. Retket sem érdekli hogy hogyan takarít. Mi lenne ha kimenne Alekosz meg Éva?

Azt látnánk hogy Laci főz, Béci edz, Gigi takarít, Jerzy fekszik, talán Anikó dumálna még..

3. Igen az RTL megmanipulálta a szavazást. Törvényes, szóval nem szólhat bele senki. Gigire is ehetett volna többet küldeni, akkor nem fordul meg az állás!

4. Nekem a pofámról leszakadt a bőr amiket Gigi művelt a párbajon. Ahogy tette magát, kacsingatott, úgy vonult be mint egy primadonna. Bár Éva is leírta magát nálam amiért olyan közönséges volt, de ahogy Alekosz mondta ő legalább nem árul zsákbamacskát.

Összesítve: Gigi hót unalmas személy.

2011. ápr. 4. 11:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!