Mit gondoltok Éva-GiGi párbajáról?
1 az ortt mar nem letezik igy nem is tud buntetni
2 kit erdekel gigi? igy is ugy is jol jar ha a batyja nyer kap a penzbol ha jerzy nyer meginkabb
3 meg jo hogy eva ment vissza CIRKUSZ KELL A NEPNEK
Nekem kezdettől fogva egy untató személy volt Gigi. Nem azért ülök le a tévé elé hogy azt lássam hogy sikálja a hűtőt. Oké, hű de szorgalmas, szuper, de
1. Ha én bemennék én sem takarítanék állandóan, persze mindennek van határa, de az hogy Gigi meg a rajongótábora folyton csak evvel tudjon jönni, hogy Éva nem takarít... Nem indok!
2. Retket sem érdekli hogy hogyan takarít. Mi lenne ha kimenne Alekosz meg Éva?
Azt látnánk hogy Laci főz, Béci edz, Gigi takarít, Jerzy fekszik, talán Anikó dumálna még..
3. Igen az RTL megmanipulálta a szavazást. Törvényes, szóval nem szólhat bele senki. Gigire is ehetett volna többet küldeni, akkor nem fordul meg az állás!
4. Nekem a pofámról leszakadt a bőr amiket Gigi művelt a párbajon. Ahogy tette magát, kacsingatott, úgy vonult be mint egy primadonna. Bár Éva is leírta magát nálam amiért olyan közönséges volt, de ahogy Alekosz mondta ő legalább nem árul zsákbamacskát.
Összesítve: Gigi hót unalmas személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!