Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok Fecóról? Péterne...

Mit gondoltok Fecóról? Péternek van igaza?

Figyelt kérdés

arra a dologra gondolok amit a kiválasztásnál mondott neki a Peti

meg arra is hogy egyszerűen mindenkihez megy oda, mindenkivel próbál jóban lenni, és sztem az valóban igaz h a kritikát nem igazán tudja elviselni

amikor pedig példának okáért a kingás attilás dolog, hogy Kinga kérdőre vonta Fecót amiért előtte napokig szidta az Attilát, aztán meg hirtelen megint minden tökéletes meg minden

2011. nov. 1. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

sztem Fecó túl emberi ehhez a játékhoz!

az igazi manipulátorok Peti és Attila

Fecó egész egyszerűen ilyen jól alkalmazkodó, kedves ember

nem az a fajta, aki agyontaktikázza a játékot

Petiéknek egy őszinte pillanata sincs, mert totálisan rágörcsölnek a manipulációra

Sztem Fecó jófej és tényleg csak olyan típus akinek és akivel senkinek nincs baja, miért gáz az ha kedveli Csabát és Atit is?? Ez nem árulás!!

ezt persze Attiláék 2színűségnek állítják be

de nagyon kicsinyes és gyerekes (óvódás) dolog amit csinálnak Péterék

h ha nincs velünk (Fecó), ellenünk van.. hülyeség..

Fecó túl őszinte és egyenes ehhez a játékhoz

2011. nov. 1. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
egyetértek ez első válaszolóval
2011. nov. 1. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az eltúlzott taktika nem biztos, hogy túl szerencsés, mert ez a manipulatív, aljas hozzáállás egyre ellenszenvesebbé válik, és szerintem kevesen akarnák, hogy ilyen gerinctelen emberek nyerjék a játékot.

Fecót én kedvelem, tényleg emberközeli, viszont próbál az erősnek vélt Attilához közeledni, de nem hiszem, hogy olyan igaz barátok lennének. Csabával sokkal jobban "összelillenének".

2011. nov. 1. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
*összeillenének
2011. nov. 1. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Péterék megtorpedóznak mindenkit, aki nem úgy gondolkodik ahogy ők

ez a duma arról, h egy apának a gyerekei mellett a helye is csak kifogás részükről, nem érdekli őket valójában ez a dolog.

Persze h agresszív lett Fecó is

Ha ennyire nyilvánvalóan keresztbetennének nekem (ártó, manipulatív szándékkal!), én is bedühödnék.

ő viszont jól kezelte!

Mellesleg Péter szociálpszichológia vagy milyen szakon végzett egyetemen, pontosan tudja mikor kinek mit és hogyan mondjon h "legyengítse"..

ja és igaza volt, az volt bátorság h Péterre tette a jeklet különben Eszterre tette volna vagy vki kevésbé fontos személyre

nem gyáva!

2011. nov. 2. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Péter csak ne ossza az észt

ex(?)drogos....

2011. nov. 2. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!