Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok Éva-GiGi párbajá...

Mit gondoltok Éva-GiGi párbajáról?

Figyelt kérdés
Ez a párbaj egy nagy csalás volt!! Mindenki GiGit akarta vissza nem azt a antidepresszáns majmot!! Szerintem az ORTT jól megbunteti az RTLklubbot! Direkt azért mutatták meg az addigi állást, hogy jobban szavazzanak rá, mert azt hitték hogy leesik a nézettség, de ez nem igaz!! Így fog leesni mert senki sem fog nézni egy csalást!! Úgyis az lesz a nyertes akit az RTLklub eldont!! EZ TISZTA SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 4. 07:58
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatod:ott a pont.
2011. ápr. 4. 08:01
 2/70 anonim ***** válasza:
63%

Senkit sem hallottam, aki Gigit várta volna vissza, és a közönségtől sem hallottam egyszer sem Gigi nevét.Az a hihetetlen, hogy ennyi szavazata lett volna. Hacsak nem apukája vette neki.

Kit érdekel Gigi? Te mit szeretsz benne? én nagyon bírom Évát, olyan, mint én.

2011. ápr. 4. 08:02
 3/70 anonim ***** válasza:
ez aZ
2011. ápr. 4. 08:19
 4/70 anonim ***** válasza:
32%

Hol van leírva, hogy az RTL nem mutathatja meg a % mögött az embert?

Akkor meg milyen szabályt sértett? Na?

EZ TISZTA SZÁNALMAS!!!!!! :)

2011. ápr. 4. 08:19
 5/70 anonim ***** válasza:
43%
Ez az egész párbaj megvolt bundázva!!! Érdekes eddig sosem mutatták meg az állást...mostmegy egyből..azért hogy azaz idegbeteg alkoholista nőszemély menjen vissza!! Nem tiszteli az embereket, ráadásul kibezsél mindnekit a hátamögött! Ő bezsél őszinteségrőLL??? és ez holvan nála??? egyáltalán nem őszinte...retek nőszemély....meg mi az h nemlehetett hallani Gigi szurkolokat a nézőtéren?? azért mert a sok paraszt Éva szurkoló elnyomta őket....Gigit mindneki jobban szereti mint azt a putris nőszemélyt...takarítanisem tud...a főzési tudományárol neis bezséljünk, mikor a fiuk mutatták meg neki hogyan kell húst panírozni..végülis ez a példa az utódainknak..hogyan kell inni, cigizni és megalázni a másik embert ország-világ előtt:) Gratulálok MO hogy ez lett visszaszavazva..gratula RTLKLUB!!!! Temeg büszke lehetsz magadra hogy olyan vagy mint Éva...én ezt letagadnám nem dicsekednék vele...
2011. ápr. 4. 08:24
 6/70 anonim válasza:
48%
Hogy megmutatták a szavazatok állását azzal semmilyen szabályt nem sértettek meg, ezért nem fog büntetni az ORTT. "Senki nem fogja nézni", azért néhány millió embernek fog sikerülni.
2011. ápr. 4. 08:24
 7/70 anonim ***** válasza:
53%
Semmit, ha bunda volt ha nem, visszakerült az idegbeteg. Olyan nagyképű lett hogy az nem igaz, abszolút nem őszinte, teszi magát össze vissza, aztán egy kamugép. Idegbeteg, alkoholista idióta pi..a. És amúgy igen, valószínű bundázva lett. 10% volt a különbség, azért azt pár sms-sel nem lehet megfordítani...
2011. ápr. 4. 08:52
 8/70 A kérdező kommentje:
eddig akkor miért nem mutatták meg az addigi állást ?? miért ? ... most csak azért hogy a sok mocsok szurkoló szavazzon! tett oda pár %-ot az RTLklub is !! jóvan má ott csinálta magát minden de amikor megtudta hogy GiGi 10%-al vezetett akkor gamba dolee .. pff .. most fog aztán ott trógeroskodni!! de csak addig míg a Béci csapatából ki nem viszi valaki !!! oszt kiis eshet , húzhat haza!! amikor az volt hogy levetkezett, a mellét mutogatta, az is csak azért volt hogy vissza mennyen !! nagyon szép példaa mondhatoom !! mit tanulhatunk tolee?? SEMMIT!!! sot már szánalmas is !! csak azért partyzik Alekosszal hogy az o szavazói is rá szavazzonak!! amikor ossze vesztek akk is máris ment oda nyalakodni´hogy nehogy egyedul maradjon mert senki sem szereti ot bent !! kint is csak azért szeretik mert már annyira szánalmas hogy ott nagyképuskodiik ..pff..
2011. ápr. 4. 08:54
 9/70 anonim ***** válasza:
67%

Nem volt csalás, a % állását akár képpel együtt is joguk volt megmutatni. Nem tudom, hogy nézted-e a korábbi VV-ket, de ott is a vége felé már mutatták fényképpel is.

Senki nem akart vissza a Gigit, vagy legalábbis jóval kevesebben, mint az Évát. A studióban is csak az Éva nevét lehetett hallani, csak azt kiabálták, Gigire folyamatosan fujjogtak. Az a furcsa, hogy Gigi ennyi szavazatot összeszedett.

Igen, manipulálálták a szavazást ezzel, de nem csaltak. Kicsit gondolkozz már. Ha csalás lenne, nem vacakolnának, visszaküldenék az Évát, és kész. Viszont ha annyira a Gigit akarták volna a nézők, akkor még így is ő ment volna vissza. Azért nem olyan egyszerű megfordítani az állást. Csak igazából sokan úgy voltak vele, hogy biztos Éva megy vissza, kevesebben is szavaztak. Mikor még csak fantomképpel mutatták a 45-55-ös állást, meggyőződésem volt, hogy az Éva vezet, és ezzel bizonyára sokan így voltak. Nem akarom ismételni magam, de ha annyira Gigikét szerették volna visszajuttatni a nézők, akkor nyomatták volna főleg azután, hogy mutatták hogy jön fel az Éva, és ha közel egyforma mennyiségű szavazatot kapnak, nem fordult volna meg az állás pár perc alatt. Ebből látszik igazán, hogy ki akartak a nézők, csak előtte el voltak kényelmesedve abban a tudatban, hogy úgy is kiesik Gigi.

2011. ápr. 4. 09:04
 10/70 anonim ***** válasza:
62%

Én örülök hogy Éva ment vissza. A testvérek szétmentek,

új viszonyok lesznek a villában, lesz balhé. És Évát jobban is birom, ahogy hülyülnek Alekosszal. SZerintem nem volt csalás, sőt teljesen jogos ilyen szoros állás mellett még a megasztárban is mutatták régen, sőt a bigbrother 1 fináléjában is. Az rtl begyűjtötte a sok sms-t a rómaiaktól gigire és a nézettséget éva hajtja fel.

2011. ápr. 4. 09:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!