Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok Éva-GiGi párbajá...

Mit gondoltok Éva-GiGi párbajáról?

Figyelt kérdés
Ez a párbaj egy nagy csalás volt!! Mindenki GiGit akarta vissza nem azt a antidepresszáns majmot!! Szerintem az ORTT jól megbunteti az RTLklubbot! Direkt azért mutatták meg az addigi állást, hogy jobban szavazzanak rá, mert azt hitték hogy leesik a nézettség, de ez nem igaz!! Így fog leesni mert senki sem fog nézni egy csalást!! Úgyis az lesz a nyertes akit az RTLklub eldont!! EZ TISZTA SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 4. 07:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:
"FINÁLBAN" , de ez nem final volt!
2011. ápr. 4. 09:31
 12/70 anonim ***** válasza:
51%

KÉRDEZŐ!!

TE OLYAN BUTA VAGY MINT JERZY!

Ha néztétek volna az elözö Valóvilágot akkor tudhatnátok hogy a vége felé mikor már elég kevesen vannak a villában megmutatják azt hogy ki vezet és ki áll vesztésre.Ez az összes VV-ben igy volt!Szóval a sok agyatlan nem tudom mit hözöng!!Nem hözöngeni kellene hanem szavani kelett volna és akkor no problema!

2011. ápr. 4. 09:36
 13/70 anonim ***** válasza:
59%

utolsó magyarázd már el miért buta a Jerzy?mindenki csak butázni tudja ,de mire föl?

És az előző VV-ben megmutatták igen de CSAKIS a legeslegvégén.

eBBŐL CSAK ANNYI A TANULSÁG,H NE SZAVAZZON SENKI TELJESEN FELESLEGES,mert retekék Marobatosszal akarják megnyeretni és azt akarják,h. az idegbeteg,pszichopata,bozont mellette legyen mikor megnyeri

2011. ápr. 4. 09:42
 14/70 anonim ***** válasza:
73%

Te vagy szánalmas. Mégis honnan veszed, hogy mindenki Gigit akarta visszaküldeni. Pl. én sem, itt már eleve bukik a mindenki állításod, s gondolom, rajtam kívül voltak még egy páran, akik Évát kedvelik jobban.

Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, van aki azt írja, hogy mindenki Évát akarta visszaküldeni, hát ez a hozzászóló is épp oly széles látókörű, mint te. Tanuljátok meg, hogy a mindenki az 100%.

Azért, mert nem a kedvenced került vissza, még nem kell összeesküvés-elméletet keresned és rágalmaznod. Én sem örülök, hogy anno Olivér kiesett, de ez van. Megesik, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnénk. Még ettől komolyabb, súlyosabb ügyekben sem.

2011. ápr. 4. 09:46
 15/70 A kérdező kommentje:
én nagyon szívesen szavaztam volna, de sorry én szlovákiában élek szal ne pattogj itt mert csak a legislegvégén volt az hogy megmutatták képpel egyutt !!
2011. ápr. 4. 09:46
 16/70 anonim ***** válasza:

Nem csak a legeslegvégén mutaták meg az előző VV-k be, ha nézted volna.

Mert már amikor ennyire kevesen vannak bent, mindig meg mutatták hogy ki hogy áll!!!!!!

2011. ápr. 4. 09:48
 17/70 anonim ***** válasza:
Atyaisten! Nyugi már, gyerekek, nem ér ennyit az egész. :D
2011. ápr. 4. 09:48
 18/70 A kérdező kommentje:
hát nem ér !! de egy pindurkár felháborító de má no comment :x xD
2011. ápr. 4. 09:51
 19/70 anonim ***** válasza:
58%
Persze, ha fordítva történt volna, akkor minden rendben lenne. Nyugi már. Évának van akkora tábora, hogy fél óra alatt mozgosították magukat, elég csak megnézni mi volt a Facebook-on például. Ugyanezt a Gigi-tábor is megtehette volna, hiszen látszott a másodszori mutatásnál, hogy Éva jön felfele. Ennyi, nekik nem ért annyit az egész. Hát most akkor kéretik nem háborogni.
2011. ápr. 4. 09:51
 20/70 anonim ***** válasza:
néztem... mindegyiket és csak a legvégén mutatták...
2011. ápr. 4. 09:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!