Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Küldtetek sms-t a 'minden...

Küldtetek sms-t a 'minden gyermek lakjon jól' alapítványra (amiért a villalakók kampányolnak)?

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 18:56
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:

nyugdíjasként 3-at küldtem bár tudom,hogy nem ez lenne az igazi segítség de reménykedem legalább 1 gyerek 1 nap enni fog.

Akik igazán segíthetnének csak beszélnek és nem tesznek!!

Várom a sok munkalehetőséget amit megigértek mert ez oldaná meg az éhezést és kilátástalanságot!

2011. márc. 23. 14:55
 32/36 anonim ***** válasza:
54%
Hmm...most rádöbbentem hogy mennyi szegény ember van...és milyen sok az idejük.
2011. márc. 23. 16:16
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha örök életet és világbékét tudnék elérni egyetlen SMS-sel, de a villalakók kérnének rá, akkor felőlem akár holnap fel is robbanhatna az egész bolygó.
2011. márc. 23. 16:37
 34/36 anonim válasza:
76%

Csak olyan családnak vagyok hajlandó segíteni, ahol BÜNTETLEN ELŐÉLETŰ A CSALÁD MINDEN TAGJA !!!

TERRORISTÁKAT NEM PÉNZELEK, sem az al-kaidát, sem a cigányterrort !!!

És TE, küldtél már pénzt Bin Ladennek ??

2011. márc. 24. 16:18
 35/36 anonim válasza:
Én küldtem sms-t bár több válaszolónak igaza van sok mindenkinek még leves-és főzelék sem jut.
2011. márc. 25. 11:10
 36/36 N.Balu ***** válasza:

Még egyszer leírom, talán most érthetőbb lesz:

Ha a TV társaságok a Valagság Show villáikat eladnák, és és a bevételből inkább néhány megnyomorított családot támogatnának, máris szebb lenne egy kicsit a világ.

És tényleg, csak egy kicsit lenne szebb ennyitől.

És tényleg, nem is éri meg senkinek anyagilag, aki számít. Szóval, minek pofázok, nem is tudom igazából...

... talán csak a jövő kedvéért fosom a szót? Ja, az előfordulhat. Szokásom.

2011. márc. 29. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!