Kevesebbet jártok szoláriumba most hogy ennyit kampányolnak ellene?
Én már nem tudom mit csináljak, az önbarnító nem sokat ér. Van ez az új módszer hogy rádfújják a barna színt, de az csak 1 hétig jó és gondolom méreg drága. Nem lehet hogy ez az új cucc az oka hogy ennyire lejáratják a szoláriumot?
Mértékkel és megbízható helyen szerintem nem károsabb a szoli mint a napozás.
Az igaz, hogy nem sokkal károsabb, mint a napon feküdni. A szoliban viszont direktben ér az UV sugárzás, ráadásul nem olyan arányban, mint a napon, én ezt olvastam, hogy ezért károsabb, mert így jobban öregíti a bőrt.
Nem hiszem, hogy marketing célokból "járatnák le" a szolikat, egyszerűen csak régebben még nem volt elég tapasztalat, mostanra viszont bebizonyosodott, hogy nem egészséges, ehhez idő kellett.
Nekem a bőrgyógyász mondta, hogy mivel nagyon világos a bőröm, soha ne menjek szoliba, és napra is módjával.
Szerintem a szép egészséges, ápolt bőr mindegy milyen színű, egyformán szexi, szóval felesleges is szoliba menni emiatt.
Arról nem is beszélve, bár ez szélsőség, de keressetek csak rá a google-ben a melanomára, szóval van oka, h azt mondják, h egészségtelen.
Persze mértékkel ettől még szerintem nyugodtan lehet szolizni, ezer károsabb dolog van, amire nem is hívják ennyire fel a figyelmet, csak szerintem nem érdemes...
Eddig sem jártam, ezután sem fogok.
Szerintem egyébként nem lejáratni akarják az új módszer miatt, hanem egyre több ember jön rá, hogy mennyire káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!