Fiúk Lányok! Mit gondoltok a szoláriumba járó FIÚKRÓL?
Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne, h ugye szerintetek sem igazán férfias dolog a szolizás?2011. okt. 13. 14:16
1/15 anonim válasza:
Sztem nagyon gáz ha egy fiú szolizik..
2/15 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond.. Csak ne legyen szénné égve, de ez lányokra is igaz szóval..
4/15 anonim válasza:
Azt amit a szolis lányokról.... elrondítják a szép fehér bőrüket, nem normálisak.
5/15 anonim válasza:
Nekem több fiú ismerősöm is van aki jár szoliba,semmi probléma nincs velük,mindannyian a lányokat szeretik.
Addig amíg túlzásba nem viszi nem gond,viszont az a természetellenes műbarnaság nőnél férfinél egyaránt gáz.
6/15 MarySue válasza:
Ha ésszel csinálja, és nem úgy néz ki, mint egy metroszexuális csíra, akkor felőlem oké.
7/15 anonim válasza:
Én még szoláriumot se láttam élőbe, de nem is akarok! Szerencsére nem sok szolizott pasit láttam, de elég ocsmány ahogy kinéznek. Fujj...olyan undi mikor olyan sárgásra vannak lesülve! 16L
8/15 anonim válasza:
Szerintem borzalmas, hogy fiú létére szolizik valaki... (mondjuk a szolizó lányokat sem értem)
9/15 anonim válasza:
en meg azt se szeretem hogy kreol borom van...mit meg nem adnak szep feher borert:)de amugy nem, fiuknak sokkal jobban all a szep feher bor es sotet haj:)vilagossal is feher bor szoval... L
10/15 anonim válasza:
Én amúgy is csak szép fehér bőrű férfiakkal állok szóba.
Az ilyen metrós-szolis cicafiúk nem férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!