Mit gondoltok erről a frizuráról? Gondoljátok képes lesz egy fodrász úgy megcsinálni ahogy a képen van?
Hát ha megmondod hol laksz akkor lehet,hogy valaki tudna neked ajánlani.
Amúgy nekem egyáltalán nem jön be,hogy miért?
1. a csaj teljes mértékben unszimpatikus számomra, és így rontja az összhatás képét
2. frászt kapok,hogy már mindenkinek vörös haja van
3. nagyon nagy feje lett tőle(széles) alapból nagy feje van a csajnak,de így.
De ettől eltekintve neked lehet,hogy jól fog állni,pont ilyen nem lesz,de nagyon hasonló lehet..ettől tényleg sokkal nehezebbeket is megcsinálnak a fodrászok.
És bocsi,hogy ezt írtam,de a véleményemet kérdezted.
nem lesz vörös a hajam, az nekem sem jön be.
szerintem azért festeti mindenki be mert állítólag a vörös mindenkinek jól áll (oszt. társam szerint).
Miskolcon lakom... már tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatban de senki nem hajlandó válaszolni.
A vörös szín a rondákat nem teszi széppé. A vörös feltűnő szín, de sajnos nem tudják sokan "hordani".
Hajlandó lennék válaszolni, de a Kisalföldön lakom, arrafelé nem ismerek fodrászt:(.
írj e-mail címet írok fodrász címet de ez Pest megye. Te hol laksz?
a JÓ FODRÁSZ tud szeret fényképről dolgozni!
Ezt csak olyan "komoly" fodrász tudja elkészíteni aki járt már hajvágó tanfolyamon a iskolája után, és el is sajátította a hajvágás technikáját.
EZT sokan nem tudják!!!Csak nyirkálnak,és még kell hogy legyen a fodrásznak ízlése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!