Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Küldtetek sms-t a 'minden...

Küldtetek sms-t a 'minden gyermek lakjon jól' alapítványra (amiért a villalakók kampányolnak)?

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 18:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
51%
Elnézést. Csak az én munkahelyemen nem lehet netezni hanem keményen dolgozni kell. De akkor te ilyen szempontból szerencsés vagy. Adj hálát az égnek hogy nem kell gyárban gürizned.
2011. márc. 19. 21:38
 12/36 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy egyáltalán nem neked ment a hozzászólásom hanem azt hiszem a második válaszolónak.
2011. márc. 19. 21:42
 13/36 N.Balu ***** válasza:
52%

Ha valaki villában lakik, és ez a szíve leghőbb vágya, akkor az ne csak kampányoljon! Adja el a villát, és lakasson jól az árából mindenkit.

Ja. De a kereskedelmi TV csatornáknak van pénzük. Valahogy mindig van. És megtesznek mindent, mindig, hogy legyen is.

Lebetűzzem a nyilvánvaló megoldást, vagy a nélkül is értitek?

2011. márc. 20. 08:06
 14/36 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. márc. 20. 10:11
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Már csak azért se küldenék, mert engem nem hatott meg az egész kampány, sőt untam. Nehogy már sajnáljam, aki mindennap főzeléket meg levest eszik, mi is azt eszünk, mégsem kerültünk be a TV-be. Egyébként akikhez a villalakók kimentek, pl. az óvodások, egyáltalán nem voltak szegények, a Béciék meg akiknél voltak, ott szintén minden gyereknél fényképezős mobil volt... Ilyenekre költsem a kevéske pénzem? Örülök, ha a saját számláimat ki tudom fizetni. És nem is vagyok benne biztos, hogy tényleg annak megy a pénz, aki valóban rászorul.
2011. márc. 20. 10:14
 16/36 anonim válasza:

Nem küldtem,mert az egész csak a szokásos lehúzás!

Nem az összeg sok,ennyit megengedhetek még magamnak (hogy meddig? )de az nagy kirakat,cirkusz undorító!

Valakik majd jót esznek belőle a Thaiföldi nyaraláson..

Nekünk a nagy zöld bankból klónozott kártyával ellopták az összes,gyerekem egyetemi tanulmányaira félretett pénzünket.Másfél éves nyomozás után nem találtak tettest,a banktól kellene kártalanítást kapnunk.Szerintetek mit kaptunk? Na,pont azt amire gondoltok.A PSZF-hez fordultunk,de az szépen lepattintott.

Pereljem be a bankot,azt javasolták..)))) Ugyan miből?

A gyereknek abba kellett hagyni az egyetemet,most minimálbérért dolgozik külföldön,és olykor alig van mit ennie.Nekünk ki segít?

2011. márc. 20. 10:32
 17/36 anonim válasza:
Tegnap mondta a Balázs a műsorban, hogy a teljes NETTO összeget átutalják az alapítvány számára, no comment...
2011. márc. 20. 12:00
 18/36 anonim ***** válasza:

A második válaszoló vagyok.

Nekem sincs internetem,a helyi cukiból szoktam netezni.

Nem értem minek kell itt lenézni az embert,ha azt se tudod honnan internetezik.Mert honnan is tudhatnád,csak íród a magadét,hogy menőbnek tűnj.

2011. márc. 20. 12:28
 19/36 anonim ***** válasza:

Sok helyen leírták már: támogatni csak közvetlenül szabad!!

Az alapítványok nem kis hányada csak a bevétel miatt jött létre. Telib@sszák a médiafelületeket az éhező/rákos/féllábú/levestzabáló kölkök képeivel és várják a balekokat. Az 1% ügyében hasonló a dörgés, ott is nagyon meg kell válogatni.

2011. márc. 20. 13:02
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Én kiskorom óta segítek fateromnak mikor felkéri a vöröskereszt, hogy ingyen konyhán főzzön a szegényeknek. Én ezt támogatom, nem ilyen sms küldős hülyeséget. Ebben a "mocsok" országban úgy is lenyúljak az egészet vagy egy jó nagy részét. Ott a kormány, le kell csökkenteni a parlament létszámát 40 főre a többit kirúgni oszt a fizetésüket odaadni a szegényeknek. Ez lenne a mi Eldorádónk, de az utolsó Robin Hoodot is lecsukták :(
2011. márc. 20. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!