Küldtetek sms-t a 'minden gyermek lakjon jól' alapítványra (amiért a villalakók kampányolnak)?
Ha valaki villában lakik, és ez a szíve leghőbb vágya, akkor az ne csak kampányoljon! Adja el a villát, és lakasson jól az árából mindenkit.
Ja. De a kereskedelmi TV csatornáknak van pénzük. Valahogy mindig van. És megtesznek mindent, mindig, hogy legyen is.
Lebetűzzem a nyilvánvaló megoldást, vagy a nélkül is értitek?
Nem küldtem,mert az egész csak a szokásos lehúzás!
Nem az összeg sok,ennyit megengedhetek még magamnak (hogy meddig? )de az nagy kirakat,cirkusz undorító!
Valakik majd jót esznek belőle a Thaiföldi nyaraláson..
Nekünk a nagy zöld bankból klónozott kártyával ellopták az összes,gyerekem egyetemi tanulmányaira félretett pénzünket.Másfél éves nyomozás után nem találtak tettest,a banktól kellene kártalanítást kapnunk.Szerintetek mit kaptunk? Na,pont azt amire gondoltok.A PSZF-hez fordultunk,de az szépen lepattintott.
Pereljem be a bankot,azt javasolták..)))) Ugyan miből?
A gyereknek abba kellett hagyni az egyetemet,most minimálbérért dolgozik külföldön,és olykor alig van mit ennie.Nekünk ki segít?
A második válaszoló vagyok.
Nekem sincs internetem,a helyi cukiból szoktam netezni.
Nem értem minek kell itt lenézni az embert,ha azt se tudod honnan internetezik.Mert honnan is tudhatnád,csak íród a magadét,hogy menőbnek tűnj.
Sok helyen leírták már: támogatni csak közvetlenül szabad!!
Az alapítványok nem kis hányada csak a bevétel miatt jött létre. Telib@sszák a médiafelületeket az éhező/rákos/féllábú/levestzabáló kölkök képeivel és várják a balekokat. Az 1% ügyében hasonló a dörgés, ott is nagyon meg kell válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!