Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért mondják Bécire h cigány...

Miért mondják Bécire h cigány amikor nem is az?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kíváncsi a szidására,de aki ennyire romázza,az mutasson már fel valami bizonyítékot.!
2011. márc. 16. 11:14
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Kedves 44 %-os! Ismersz a környezetedben egy cigány családot, akik miatt nem sajnáltad az ujjaidat koptatni. Szerintem tökéletesen tisztában van az általad leírt jelenséggel mindenki, még ha nem is részletezed a tevékenységüket ilyen pontossággal - amit ahhoz képest, hogy mennyire megveted őket, elég jól ismersz. Vajon miért ilyen környezetben élsz és miért látsz ilyen mélységig annak a családnak az életébe?

Én -finoman szólva- nem szívelem a cigányok bizonyos fajtáját, de a Rácz testvérek speciel egyáltalán nem abba a kategóriába tartoznak, sőt! Kicsit is értelmes ember képes különbséget tenni ember és ember között származástól függetlenül is.

2011. márc. 17. 08:52
 32/37 A kérdező kommentje:

Ezt az 1et jegyezzétek meg:

"Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd, ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek, akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen, hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni..."

(Seneca)

Van akinek Béci szimpatikus a származása ellenére,van akinek pedig nem. Van akinek ez,van akinek az.Ezen nem kell veszekedni.;)

Nekem például szimpatikus Béci,anyunak pedig az Alekosz mégsem veszünk össze rajta mert ilyen hülyeségen nem érdemes. Én csak a származására voltam kíváncsi,de tulajdon képen tök mind1.

2011. márc. 17. 13:34
 33/37 anonim ***** válasza:
Tisztelt 71 százalékos.Azért tudom ilyen mélyen,hogy milyenek ők,mert születésem óta szegény,árva vagyok,ebből kifolyólag álltalába olyan helyen tudok élni,ahol ők is.Nem tudom mennyire ismered az emberi fajt,embereket?Engem sok negativ jelenséggel hozott össze az élet,bünözökkel,alkoholistákkal,romákkal,és olyanokkal,akik a világ pénzügyeit irányitják.Hidd el nekem "a kivétel erősiti a szabályt" igaz.Tehát nem kell csukott szemmel járni,álszentnek lenni,sértődösdit játszani.Biztos nekem is van hibám,de az elvem:Élni és élni hagyni.Az hogy 44 százalékos vagyok meg annak köszönhető: Én egy őszinte ember voltam,orditottam toporzékoltam.S amig én nem pontozok senkit,hanem itt helyeslem,vagy ellenzem,addig sok álszent,sértődős ember azon élvezkedik,hogy lepontoz.Nem érdekel.Az inkább,hogy az életbe ne essek pofára és ne csak akkor itéljek el valakit,ha már az én torkomat vágja el,vagy az én gyerekemet veri meg,vagy rabolja ki.Bucsuzoul megjegyzem egyetlen egy roma ismerősöm van a sok közül,aki megfelel a rendes ember kategoriának.Ismerem 25 éve soha nem lopott,dolgozik,fizeti a számláit,nem iszik,pedig roma.Szóval érted a kivétel erősiti a szabályt.
2011. márc. 17. 22:00
 34/37 anonim ***** válasza:
Az anyukájuk fehér, az apjuk félroma, ergo ők csak 'negyedcigányok'. :D Amúgyis elég undorítónak tartom ezt az egész rasszizmust, amit egy páran megengednek maguknak.
2011. márc. 23. 19:07
 35/37 anonim ***** válasza:
Én is elitélem,hogy Magyarként kisebbségbe kell élnem a hazámba a romák miatt.Akik köztudott,hogy hasznos tagjai társadalmunknak.Ne feszegesük már néhány kivétel miatt.Csak szállj fel egy villamosra reggel,amikor az emberek munkába mennek és számold meg hány roma van köztük?Nem fogsz találni,de ha elkéredszkedsz a melohelyedről délbe,menj be egy játékterembe és ott megtalálod,akiket reggel a villamoson nem!
2011. márc. 23. 22:50
 36/37 anonim ***** válasza:
Én sem akarom védeni a cigányok többségét, mert volt szerencsém kiismerni őket, viszont addig, amíg a rendes szakmával, akár sok év gyakorlattal, start kártyával, kultúrált megjelenéssel, átlag intelligenciával, világos bőrrel sem kap valaki akár évekig még segédmunkát sem, akkor egy roma mégis hogy tudna elhelyezkedni?
2011. márc. 24. 07:52
 37/37 anonim ***** válasza:
Nem akar elhelyeszkedni,csak úgy tesz.Persze most már probálkoznak egy páran,de ez azért van,mert Magyarországon elakarják a szegényeket lehetetleniteni teljesen.És a szegények közt ott vannak a romák is.Már nem lehet kukázni stb.Nem tudom mit akar a politika?De az biztos,ha ez így folyik tovább el fog szaporodni a bünözés és nem tudom ez a gondolkodás mire jó?
2011. márc. 24. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!