Miért mondják Bécire h cigány amikor nem is az?
Szerintem anyukaja feher apukaja kerdeses,szoval velemenyem szerint felig roma.
Biztos vagyok benne hogy nem az a tipukus roma csalad akikrol csak negativum jut mindenkinek az eszebe.
Te láttál már cigányt!?
Figyeld meg a viselkedését! Hallgasd meg a hangját! Keress rá a neten, hogy miket művelt mielőtt "világsztár" lett!
A "roma kúltura" tipikus-, élő példája!
(Azt szándékosan nem írtan, hogy nézd meg a bőrszínét!)
11:25
majd amikor a saját szájából hallom h 'loptam,csaltam hazudtam' majd akkor elhiszem!
a hang semmit nem jelent,a bőrszín úgy szint,nekem is van sötétebb bőrű haverjaim és nem cigányok.És képzeld igen,láttam már cigány és különb volt mint Ő,mint kinézetre,mint belső tulajdonságok alapján.
Félig az csak, de nem a bőrszín a lényeg, vannak hófehér romák is meg sötét bőrű, cigány származású normális emberek.
A viselkedéssel van a baj, bár ő még egész normális, bár minden roma ilyen lenne.
Es ha roma akkor mi van semmi,atol meg lehet normalis ember.
1.voltam
Miért, te mivel tudod bizonyítani, hogy nem az?:)
Egyébként nézd meg a szurkolótáborát.
Találtam egy riportot az anyjukkal ebből csak 1 részlet:
"Bennem nincs cigányvér, csak a férjemben, negyedrészt. Megértem 46 évet, de soha nem ért ilyesféle atrocitás egészen mostanáig. Nem értem az embereket, akik emiatt bántják a családomat"
ő is mondott már vmit a származásáról csak régen és nememlékszem mit, de akkor tudom h lecigányozta magát..
amúgy engem nem érdekel, h ki micsoda, nemszeretem Bécit, de nem ezért nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!