Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Anikora miert mondjak sokan...

Anikora miert mondjak sokan hogy K. va?

Figyelt kérdés
Sokmindent lehet ra mondani de szerintem ez kicsit tulzas.Giginel meg ertem miert es Evanak is van takargatnivalo a multjaban de ra miert mondjak?
2011. ápr. 27. 07:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert foglalt pasikra rámászott.
2011. ápr. 27. 08:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez eleg silany indok.Hogy hivjak a ferfi k..at?mert akkor abbol is van bent egy.
2011. ápr. 27. 08:14
 3/8 anonim ***** válasza:
39%

Valamiért én megértem Anikót. Először ugye ott volt a Béci. Ő helyes volt, olyan Anikó fogára való:) Kedves volt vele, figyelmes, már-már mézes-mázas ahogy azt akkor észrevettem. Ebből az Anikó azt szűrte le, hogy mi van ha...aztán koppant. Persze ez nem volt szép tőle, de nem is józan állapotában bökte ki, hogy mit szeretne Bécitől.

Aztán ott volt az a celeb lapátfogú. Az a gyerek adta alá a lovat, meg is csókolta a végén, aminek határása Anikóban újra feléledt, hogy "na, most lehet, hogy valaki érdeklődik irántam, jaj de szupi". Aztán, mivel be vannak zárva, így már el is képzelte magát a celebbel, volt ideje úgymond álmodozni. (az más dolog, hogy annyira, olyan szinten szerelmes típus, hogy nem tudja elválasztani a vonzódást a szerelemtől).

Aztán ott az Olivér. Na, annál a szitunál én egyáltalán nem okolom Anikót. Ott igenis Olivér volt az, aki foggal-körömmel kapálózott, hogy Anikó végre kimondja: "igen, tetszel". De erre is gondolom emlékszik mindenki.

Szóval összességében szerintem a bezártság hatott rá ennyire, és az, hogy egyedül van. Egy magányos lélek olykor vakká válik, ha egy másik közeledik felé. És eddig Bécin kívül(mondjuk én azt is közeledésnek vettem volna) az többi mind kezdeményezett valamilyen formában.

2011. ápr. 27. 08:30
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

Az eltérő nemek eltérő elvárásokkal és megitélésekkel járnak. Nem tudom hány éves vagy de ezt neked is kéne tudnod.Persze egy férfinak se szép foglalt nőre rámászni de az egész más tészta. (Lásd Alekosznál)

A kérdésre válaszolva : Anikó nem prosti csak éppen erkölcstelen. Ahogy a villalakók közül jópáran azok voltak

2011. ápr. 27. 08:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolso ezt te se gondolod komolyan,amit Aniko csinal az erkolcstelen amit Alekosz az meg vicces vagy ezt hogy gondolod?
2011. ápr. 27. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

A válasz megírásának időpontja: ma 08:30

Teljes mértékben egyetértek Veled! Akár én is írhattam volna ezt a véleményt.

Az előzőnek pedig: egy ostoba kur@finak nevezhetjük a másik, himnemű játékost, akinek mellesleg inkább csak a szája nagy ebben a témában, nem hinném, hogy nagy mestere volna.

2011. ápr. 27. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert az is!
2011. ápr. 28. 00:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Hímringyó van kettő is bennt, Anikó és Éva nem kurv@k. (ha meg Éva tényleg árulta a testét rosszabb helyzetben, attól még mostmár nem az és ha kimegy nem folytatja meg. Szánalom aki ennyire tud érvelni, hogy azért nem szereti, mert kurv@...nevetséges)
2011. ápr. 28. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!