Ezt a VV Kingát miért mondják jó nőnek?
Figyelt kérdés
Szerintem elég csúnyácska.2011. szept. 21. 00:09
1/17 anonim válasza:
mert valójában nem az és ez így vicces.
2/17 anonim válasza:
Jesszusom most kerestem rá a gugliban, hogy ki ez. A teste jó, de fejével lovat lehetne b@szatni.
3/17 anonim válasza:
mert amelyik pasi ilyen műsort néz, az igazi nőt ritkán lát...
különben meg hasonlít valamelyik filmből a földönkívülihez :D
5/17 anonim válasza:
6 kiló sminkkel bárki nézhet ki jól... a villában nem sminkelték profi sminkesek és egyből úgy néz ki mint egy kisegér:/ ráadásul 40 évesnek néz ki...
6/17 anonim válasza:
Azért mert szerintem Ő a legértelmesebb! Az meg már elég elcsépelt baromság, hogy mindenki csak a külsőből ítél! Azt hittem ez a VV, nem egy szépségverseny! Amúgy sem olyan kategóriába indult, nem tudom most mit kell ezen hőbölögni!
7/17 anonim válasza:
Nekem 61 évesen sem ráncos se a nyakam, se a homlokom, kövér se vagyok. Agyon-kiélt ez a nő.
9/17 anonim válasza:
Nagyon messze van a jó nő kategóriától.
Pláne a ronda szilikonnal.
10/17 anonim válasza:
Lehet, hogy nem ő a legszebb, de ő az egyetlen aki smink nélkül is képes létezni bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!