Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért mondják Bécire h cigány...

Miért mondják Bécire h cigány amikor nem is az?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kíváncsi a szidására,de aki ennyire romázza,az mutasson már fel valami bizonyítékot.!
2011. márc. 16. 11:14
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
51%
Egyébként meg éltem romák közt, egy nagyon lepusztult utcában volt egy albérlet, ahol laktam fél évig, semmi gondom nem volt velük, nem loptak meg, nem voltak sunyik, nem bacták át sehol a fejemet. Tisztelettudóan köszöntek, sőt, ha kellett, még segítettek is, és nem fogadtak el érte semmit.
2011. márc. 16. 14:06
 22/37 anonim ***** válasza:
51%

Beci nem tehet arrol hogy romanak szuletett,es biztos vagyok benne hogy nem lehet konnyu igy elni ervenyesulni amikor mar ranezesre megbelyegzik az embert.

(egy kisebbsegi.mert olyan orszagba szulettem ahol bar magyar vagyok megsem szamitok tobbnek mint nalatok a romak)

2011. márc. 16. 14:11
 23/37 anonim ***** válasza:
Sokan mondják rá h cigány de sztem nem az mert nem úgy viselkedik
2011. márc. 16. 14:36
 24/37 anonim ***** válasza:

kedves kérdező be tudnád linkelni az a riportot amit említettél?köszi előre is..

amúgy meg bizony az Évike még az igazi cigány asszonyokat is megszégyeníti ahogy viselkedik...

2011. márc. 16. 15:28
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
Kedves romákat pártoló irogatok.Elolvasva az összes kommentet egyértelmüen kiderül,hogy sejtésetek sincs arról,hogyan élnek a romák (nagy álltalánosságba)Nem akarok itt példákat írni,mert nem érdemlik meg,hogy koptassam az ujjam.De hangsulyosan megemlitem igaz az,amit hallotok roluk,már ami rossz,de megjegyzem ez a primitiv életszemléletüknek is köszönhető.Pl a gyerek gyártás (állitolag hagyomány,hogy sok legyen),de romáktol tudom,hogy a segély miatt van.Hogy ne legyenek kétségeitek,azért írok egy környezetembe levő érdekességet.S amig nem felejtem el a Béci lopásáról,van szó,azt mondtam nézd meg milyen sunyin lopta el a másik cuccát.Ha ezt poénnak szánta volna,akkor odamegy és kiveszi.Látjátok ez egy olyan apro jel volt,amiböl lehetett látni,hogy roma,ha ismernétek őket.Szóval visszatérve rám:Képzeljétek,ahol lakom sok a roma,ismerek családokat.Ebböl egy kis izelitő és itt egy nagy családról lessz szó.Az egyik roma nőnek,magyar palija a van.A nő 30 éve nem dolgozik,alkoholista,lopni jár,meg lomizni és a magyar palija tartja évek óta,aki persze dolgozik.A nő testvére szintén lomizik,a másik két testvére összeállt egymással - igen sexuálisan.Abbol az egyiknek a lánya 14 évesen szült gyereket,aki csinálta neki börtönbe van lopásért.A lány most 15 éves és ki ment segédlettel Németországba sexelni és idönként küld haza pénzt.A kisbabája itt maradt,az vigyáz rá éppen aki akar.A lakásra 1 millio ft tartozás van kiakarják őket lakoltatni.A testvérek másik gyereke 14 éves fiu,most lesz birosági tárgyalása,lopásért garázdaságért.Az összeállt testvérek közül a férfi volt feleségét kiebrudalták az utcára,ott csövezett,majd összeállt egy 17 éves fiuval,aki csinált neki egy gyereket az utcára.Aztán,hogy ne vegyék el tölük,most a szülöknél van a baba.Ecetera,ecetera,ecetera.Szinte biztos elvesztél abba,amit itt leírtam,de pont ebből is az derül ki,milyen primitiv,gátlástalan,mocskos népség.Nem ismerik az ember szót.TE meg védelmező,mert láttál egy cigány embert,aki éppen nem rabolt ki,azt a tanulságot vonod le,hogy ők szentek.Tudod Magyarországon mennyi romának van jogositványa?És te mennyi "roma tanulóvezetőt"láttál életedbe?Bucsuzoul:minden roma tud valamennyire viselkedni a tulélésért,de a romavérüket nem vesztik el.Most a Béci viselkedik,azért,mert nyerni akar,de nézd meg légyszi a videot,amikor lop.Lassitsd le,ha nem látod,figyeld meg azt a sunyiságát,ahogy lop.Tipikus roma tulélő.Csak az a baj itt nem kéne semmit tulélni.Remélem,azt is látjátok,hogy én nem védem,mégcsak nem is beszélek a többi villa lakorol,hanem a kérdésre feleltem.
2011. márc. 16. 17:17
 26/37 anonim ***** válasza:

AKKOR TE BIZTOS JOBBAN TUDOD MINT ŐK MAGUK, MONDTA BÉCI A VILLÁBAN HOGY ŐK ROMÁK!!

ÉS EVVEL NINCS SEMMI GOND.

NEM VAGYOK BÉCI FAN.

DE AZÉRT MÁR EGY KICSIT TÚLZÁSBA ESTÉL.

2011. márc. 16. 18:12
 27/37 anonim ***** válasza:

1. Ő mondta magáról, hogy cigó.

2. "Rácz Béla" és "Rácz Erzsike", nem elég?

3. Ránézel, mit látsz? Nem elég?

2011. márc. 16. 19:15
 28/37 anonim ***** válasza:
és aki a ,,lopással,, vádolja a Bécit az tudja,h Éva milyen előszeretettel zsákolja a cuccokat magának?egyszer beszélgettek róla,h. még az arclemosót,meg a fogpiszkálót is elrakja magának egy zsákba....
2011. márc. 16. 19:54
 29/37 anonim ***** válasza:

""Rácz Béla" és "Rácz Erzsike", nem elég? "

Rácz Ildikó :)

Én sem szeretem a cigányokat, de azért vannak köztük bizony nagyon rendesek. Például a Béci meg a Gigi is az

2011. márc. 16. 20:33
 30/37 anonim ***** válasza:
Hogy megnyugodj: Az Éva lompos,gusztustalan,alkoholista,hiu,buta,egy gáz.Ha nem lenne nő,akkor se kéne.Megnyugodtál?De szerintem tegyél ki kérdést másról,ne itt és válaszolok rá!Itt a Béciről kérdeztek,hogy roma-e? Válaszom: Mint az ATOM!!!
2011. márc. 16. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!