Miért mondják Bécire h cigány amikor nem is az?
jah és azokról is beszélt hogyan csal,hazudott,lopott csak behívták a riportszobába, mikor meg visszajött kérdezték tőle a többiek, h nah mivan nem beszélhetsz ezekről?
előző voltam
Drága kedves kérdező el kell hogy keserítselek.
1. Béciék cigányok, ők maguk mondták már odabent!!
2. Béci igenis bűnöző volt, saját maga mesélt odabent erről is Olivéréknek még az elején
AMENNYIBEN MÉG MINDIG OKOSKODSZ ÉS NEM HISZED EL HOGY EZEK TÉNYEK, FOGD MAGAD ÉS HÚZZ EL A WWW.VALOVILAG.HU-RA ÉS KERESD MEG A RÉGI VIDEÓK KÖZÖTT EZEKET A JELENETEKET MERT IGENIS OTT VAN!
Viselkedest nezzuk?
Van bent a villaban egy szemely aki ciganyasszonyokat megszegyenito modon tud viselkedni,ja es o feher.
13:39
Szerinted roma es roma kozt nincs kulombseg?mindegyik ugyanolyan?
13:39
Gondolom te meg aztán nagyon ismered Bécit meg Gigit. :) Ha ennyire tudod, hogy megjátsszák magukat. Arról, hogy romák (már ha azok), ők nem tehetnek, nem kérték, hogy annak szülessenek, és tudod, a legtöbb romának esze ágában se lenne ilyen lusta, prasnya, igénytelen bandára sütni-főzni, takarítani, ők legalább megteszik, és ha már ilyen hosszú ideje csinálják, valószínű, hogy van benne tapasztalatuk, nem mások adták egész életükben a szájába az ételt. Szerintem nincs olyan magyar ember a földön, aki ne csinált már olyan dolgot, amire a romáknál azt mondanák, hogy igen, azért, mert cigány. Magyar ember is lop, csal, hazudik, nem kell messzire menni, elég csak némelyik villalakót megnézni. Arról meg, hogy ki hogy veri ott át másnak a fejét, szerintem nem ők viszik bent ezzel a pálmát. Ennyi erővel akkor cigány ott bent mindenki, mert taktikázik és kavarja a sz.rt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!