Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért mondják Bécire h cigány...

Miért mondják Bécire h cigány amikor nem is az?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kíváncsi a szidására,de aki ennyire romázza,az mutasson már fel valami bizonyítékot.!
2011. márc. 16. 11:14
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

jah és azokról is beszélt hogyan csal,hazudott,lopott csak behívták a riportszobába, mikor meg visszajött kérdezték tőle a többiek, h nah mivan nem beszélhetsz ezekről?

előző voltam

2011. márc. 16. 12:07
 12/37 A kérdező kommentje:
A nagy bűnözés az igen az vlt h elvitte az apja autóját 12évesen.
2011. márc. 16. 12:30
 13/37 anonim ***** válasza:
0%

Drága kedves kérdező el kell hogy keserítselek.

1. Béciék cigányok, ők maguk mondták már odabent!!

2. Béci igenis bűnöző volt, saját maga mesélt odabent erről is Olivéréknek még az elején

AMENNYIBEN MÉG MINDIG OKOSKODSZ ÉS NEM HISZED EL HOGY EZEK TÉNYEK, FOGD MAGAD ÉS HÚZZ EL A WWW.VALOVILAG.HU-RA ÉS KERESD MEG A RÉGI VIDEÓK KÖZÖTT EZEKET A JELENETEKET MERT IGENIS OTT VAN!

2011. márc. 16. 12:38
 14/37 anonim ***** válasza:
ja amúgy engem teljesen nem érdekel hogy cigány, meg mit csinált régen, nekem a Villabeli viselkedése miatt nem szimpi..
2011. márc. 16. 12:40
 15/37 anonim ***** válasza:
szerintem te túl vak vagy és elfogult
2011. márc. 16. 12:50
 16/37 anonim ***** válasza:

Viselkedest nezzuk?

Van bent a villaban egy szemely aki ciganyasszonyokat megszegyenito modon tud viselkedni,ja es o feher.

2011. márc. 16. 12:51
 17/37 anonim ***** válasza:
"lop, ezért cigány"...na ezen jót röhögtem. Mintha a magyar közt nem lenne olyan, aki lop. Oli a vajkrémet, Oli+Jerzy a pezsgőt, meg Éva is...szal ennyit arról, hogy csak a cigányok lopnak. És igen, az utolsónak van igaza, meg lehet nézni mondjuk az Évát. Ahogy köpköd, ahogy idegbetegeskedik, ahogy piál, na az aztán irigylésre méltó, mit mondjak. :S
2011. márc. 16. 12:55
 18/37 anonim ***** válasza:
Jaj tényleg sok az érthetetlen.Az Éva gusztustalan,de most a Béciről van szó.Igen ő cigány,de ez nem lenne probléma.A probléma,hogy ők azt is megtanulják,hogy hogyan verjék át a fejed,hogy te ezen még akár el is gondolkodj.Na nem azért tudják ezt elhitetni veled,mert olyan okosak,hanem azért,mert rafinált sunyi bagázs.Azért,mert a túlélésük ezt kivánja meg.Kivánom nektek,hogy tapasztaljátok meg milyen romák közt élni.Menekülni fogtok.Most a tv-be nem látjátok ezt,mert a sunyi nyerni szeretne,ezért probál "viselkedni".De ha ismernéd őket láthatnád a jeleit a romaságának,nem a szine alapján.A többieket meg nem kell itt felhozni,mert a kérdés nem roluk szolt.
2011. márc. 16. 13:39
 19/37 anonim ***** válasza:

13:39

Szerinted roma es roma kozt nincs kulombseg?mindegyik ugyanolyan?

2011. márc. 16. 13:49
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

13:39

Gondolom te meg aztán nagyon ismered Bécit meg Gigit. :) Ha ennyire tudod, hogy megjátsszák magukat. Arról, hogy romák (már ha azok), ők nem tehetnek, nem kérték, hogy annak szülessenek, és tudod, a legtöbb romának esze ágában se lenne ilyen lusta, prasnya, igénytelen bandára sütni-főzni, takarítani, ők legalább megteszik, és ha már ilyen hosszú ideje csinálják, valószínű, hogy van benne tapasztalatuk, nem mások adták egész életükben a szájába az ételt. Szerintem nincs olyan magyar ember a földön, aki ne csinált már olyan dolgot, amire a romáknál azt mondanák, hogy igen, azért, mert cigány. Magyar ember is lop, csal, hazudik, nem kell messzire menni, elég csak némelyik villalakót megnézni. Arról meg, hogy ki hogy veri ott át másnak a fejét, szerintem nem ők viszik bent ezzel a pálmát. Ennyi erővel akkor cigány ott bent mindenki, mert taktikázik és kavarja a sz.rt.

2011. márc. 16. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!