Ha szavaznál Évára vagy Szandikára szavaznál (VV)?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 22:57
11/13 anonim válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy Éva ellen csúnyán kikapott volna, én is abban az esetben Évának drukkoltam volna. De így, hogy Bécit hívta ki, így már erősen Szandinak megy a drukk, még akkor is, ha ő haza akar menni. És szerintem nem esélytelen. Vegyük azt, hogy Bécire csak az szavaz, aki nagyon elfogult rajongó, és szerintem nincsenek már olyan sokan, mint korábban Olivérnél, és esetleg az, aki Szandikát utálja. Szandira az szavaz, aki utálja Bécit, szereti Szandit, Alekosz-fan (merthogy Aleknak azért Béci a legnagyobb ellenfél), és még azok, akik szeretnének nagy fordulatot a villában. Szerintem az utóbbiak vannak többen, úgyhogy nem írnám le így előre ezt a párbajt.
12/13 anonim válasza:
Ha Szandi visszamegy,na akkor nézhetjük majd a rinyálását, hogy nem csinálok semmi, ki akarok menni.
13/13 anonim válasza:
évára de ha béci szandi akk mindenképp szandi az a hülye beképzelt majom béci!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!