Mi alapján szavazol vagy szavaznál a VV fináléjában?
Figyelt kérdés
úgy értem, h olyanra aki szimpatikus, vagy akinek szüksége van a pénzre stb.2011. máj. 4. 17:49
1/4 anonim válasza:
Ha olyan hülye lennék, hogy erre szórnám a pénzem, akkor az alapján, hogy ki üt meg akkora szintet értelmi szinten, hogy megérdemelje a főnyereményt... Amennyit láttam belőlük, az alapján egyik finalista sem üti meg a lécet...:D
2/4 anonim válasza:
szimpátia, emberi értékek. tehát Jerzy.
3/4 anonim válasza:
én is szimpátia, de mivel nincs már bent a kedvencem ezért nem szavazok egyikre sem
4/4 anonim válasza:
Nem fogok szavazni, de ha tenném, akkor semmiképp sem tenném az érveim közé azt, hogy kinek van rá a legnagyobb szüksége. Ez a műsor nem arról szól, rengetegen vannak az országban, akiknek szüksége lenne rá, és sokkal rosszabb körülmények között vannak, mint a játékosok.
Én azt nézném, hogy ki a szimpatikus nekem, illetve azt, hogy ki érdemli meg legjobban a teljesítménye alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!