Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is nagyon alja...

Szerintetek is nagyon alja volt az énekelni nem tudó Király L. Norbi a Való világ 4 Fináléjában? Úgy üvöltött mint egy disznó, amit a vágóhídra visznek!

Figyelt kérdés
Ha esetleg lemaradtál volna Norbi "daláról" : http://www.youtube.com/watch?v=bYZ__QBXVdg&feature=related
2011. máj. 10. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát nem a legjobb

elmegy

2011. máj. 10. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Mivel mindig ilyen volt, nem tudom, hogy mit vártál volna. A disznó pedig visít, ez inkább hörgés volt, szokás szerint.
2011. máj. 10. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez járt a fejemben.A szöveg nem rossz a zene alatta meg Tankcsapda hangzású.Norbival az a baj ,hogy nem tud normálisan énekelni,vagy normálisan hörögni.Viszont jó énekes és belefog jönni..
2011. máj. 10. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen aranyos, hogy itt fikázod, miközben ő híres lett és rengetegen szeretik, te meg csak ülsz a gép előtt és mocskolódsz. Gratulálok az életben elért eredményeidhez. Gondolom, énekelni is sokkal jobban tudsz, és akármelyik tehetségkutató döntőjébe bekerülnél! ;)
2011. máj. 11. 02:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Norbi elsőnek azért került be mert vicces volt.Aztán azért mert Keresztes Ildikónak bejött mint fiú.Livebe meg a nézőkön múlott,csak jókor volt jó helyen Norbi.

Ettől függetlenül jó előadó,és jó rendező.Mondom csak bele kell tanulnia.

2011. máj. 11. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!