Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Anikó VS Béci párbajon kinek...

Anikó VS Béci párbajon kinek szurkolnál, vagy ha szavazol / szavaznál, akkor kire? És ki menne vissza a párbajról?

Figyelt kérdés

Én Anikónak. De szerintem nem sok esélye van Béci ellen, ámbár kitudja.. :D

Durva lenne azért ha Anikó kint hagyná Bécit :D

2011. ápr. 5. 22:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Anikónak, de tuti vesztene.
2011. ápr. 5. 22:24
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Anikónak.
2011. ápr. 5. 22:29
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Én mindenképp Anikónak drukkolnék, bár esélytelennek tartom Bécivel szemben, mert őt valakik nagyon nyomatják kinn. Azért marha érdekes, hogy azért itt kinn eléggé tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, mindegyik párbaj úgy zárult, olyan eredménnyel és olyasmi arányban, mint amit várni lehetett, de mikor egy Rácz volt kinn, akkor nem. Béci 63%-al kinnhagyta Olit, mikor addig Oli volt a VV4 vezére szinte, Szandikát 60%-al,pedig előtte arról viszhangzottak a fórumok, hogy juttasuk vissza Szandit, és rengetegen szavaztak is Szandira. Facebookon is vagy 3-szor annyi "like"-ot kapott mint Béci, aztán most meg a Gigi majdnem visszament. Szóval baromi érdekes. Úgyhogy nagyon össze kell fogni azoknak, akik Anikót akarják vissza, én örülnék neki, ha sikerülne.
2011. ápr. 5. 22:30
 4/12 anonim ***** válasza:
11%
Bécinek.Anikó egy HP.
2011. ápr. 5. 22:30
 5/12 anonim ***** válasza:
19%
Becinek szurkolok
2011. ápr. 5. 22:34
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Anikónak, viszont béci "tezsvírei" ráköltik az egy havi segílyt szóval nem hiszem hogy legyőzné bécit:/
2011. ápr. 5. 22:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Becinek szurkolok.Szerintem visszamegy Aniko ellen.
2011. ápr. 6. 07:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Én Anikónak szurkolok. A szavazásban nem hiszek, de ha szavaznék, akkor Anikóra szavaznék.

Amúgy, ha lesz ilyen párbaj, akkor Béci fog nyerni.

2011. ápr. 6. 12:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy ilyen párbajon Bécire, vagy Béci ellen szavaznának.Anikó csak statisztaként lenne jelen, és ha visszamenne csak azért mert a Bécit ellenzők többségbe kerülnének.
2011. ápr. 6. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Anikónak szurkolnék, és küldeném rá az smseket az tuti..komoly lenne ha kint hagyné Bélát:P
2011. ápr. 6. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!