Ha szavaznál Évára vagy Szandikára szavaznál (VV)?
Évára!!
De most hogy Béci ellen megy ki Szandika, akkor Szandikára fogok szavazni. Áhh Kiváncsi leszek Gigi, Jerzy, és Laci pofájára, amikor vissza fog menni Szandika!!!
"Kiváncsi leszek Gigi, Jerzy, és Laci pofájára, amikor vissza fog menni Szandika!!!"
Nem fog vissza menni sajnos. Pedig akkor rohadt jó lenne a műsor :D Kiesne az a beképzelt f*sz, akik rátették a jelet meg őrjöngenének. Érdekes lenne :D De sajnos esélytelen...
:D
Azért reménykedem benne h Szandika megy vissza!
Facebookon a kihívás után indult egy szavazás h ki a jobb és h ki menjen vissza.
Bécinek :390 szavazata van Szandikának meg 921.
Tudom h ez nem jelent semmit. De na... ez is valamilyen szinten a nézők véleménye. :)
Én nagyon örülnék ha kiejteném. Éva-Szandi esetén Éva, de Szandi-Béci esetén Szandi minkdenképp.
Engem is felháborít, hogy a bunkó testvéreknek kétszer annyi esélye van nyerni. Meg eleve, szerintem fszság volt berakni házaspárt (mégha rögtön el is húztak) meg testvérpárt, mert nagyon igazságtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!