VV:Éva vagy Anikó? Egy esetleges párbajon szavaznál, és kire?
köszi az eddigi válaszokat:)
kedves első!szerinted miért nem számít?
Nem tudni, hogy elcsalják-e a szavazást, de induljunk ki abból, hogy nem. Az eddigi párbajokon átlagosan 20% volt a különbség, vagyis hiába küldözgetem az SMS-eket, úgysem tudom megfordítani. Ezzel csak a saját pénzemet szórom el.
A jótékonysági gyűjtésre küldtem vagy 4-et, mert nagyobb rá az esély, hogy jó helyre megy a pénz, és nem volt teljesen felesleges. De az nekem nem ér meg 315 Ft-ot, hogy xy kapjon +1 szavazatot, amikor tényleg semmi szükség rá. Persze lehet azzal érvelni, hogy "ha mindenki így gondolkodna, akkor", de hát nem gondolkodik mindenki így, úgyhogy nélkülem is megy a műsor :)
ma 17:11
Igazad van!
Én se küldök SMS-t és ha senki se küldene akkor kíváncsi lennék, hogy mi történne.
A műsor akkor is menne, szerintem.
A kérdésre válaszolva:
Nem sok a különbség a két játékos között, de szerintem Éva menne vissza.
Különben, úgyis az megy vissza, akinek az RTL Klub szerint vissza kell menni! Függetlenül attól, hogy ki kire veri el a pénzét! Nagy kamu az egész és én ennek tudatában nézem a műsort.
Senkit se szeretnék megbántani, de szerintem nagyon buta az, aki ilyesmire veri el a pénzét, mint ez a szavazás.
Én inkább a japánokat segíteném és nem Hegedűs Zsuzsát és az RTL Klubot!
Sajnálom a pénzt a szavazásra.
Nekem mindketten ellenszenvesek,bármelyik hullana ki,örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!