Szandikára vagy Évára szavaztok?
Figyelt kérdés
Remélem az Éva jól pofára esik, gusztustalan nőnek tartom. Inkább Szandika menjen vissza.2011. márc. 6. 19:54
1/15 anonim válasza:
gusztustalan? végülis szerencse hogy szandika egy aranyos őszinte embert. facebookon szertem látni azoknak a fejét akik ilyeneket irogatnak mint ti hááát néha lefordulok a székről mikor meglátom :D
2/15 anonim válasza:
Éva nem gusztustalan.
Amúgy meg tudtommal nem volt még kihívás, addig még Szandi 6x összeveszhet valakivel úgy, hogy mást visz ki.
De hogy örülj, Évára szavaznék, és biztos ő menne vissza.
3/15 anonim válasza:
Én is Évára szavaznék, és akkor is ö menne vissza ha nem szavaznék.
De ahogy láttam a holnapi összefoglaló bemutatóját, már meg gondoltam magát Szandika hogy lehet nem Évát viszi ki.Hanem Bécit....
4/15 anonim válasza:
Első, ezen marha jót röhögtem, ugyanígy voltam én is. :)
5/15 Thurston válasza:
Évára fogok szavazni. És ő is fog visszamenni amúgy.
De az szerintem eszetlennagy húzás lenne Szandika részéről, ha kihívná Bécit vagy valakit abból a bandából. Béciék tanulnának belőle. Mert azért valljuk be, elég szépen elrendezték azt, hogy ők biztonságban legyenek. Megint.
6/15 anonim válasza:
úristen mekkorát csalódnék szandiban ha bécit hívná ki..
7/15 anonim válasza:
Évára fogok szavazni, Szandika rém primitív szegény...
8/15 anonim válasza:
Szavazni nem fogok, de Szandikát várnám vissza.
9/15 anonim válasza:
Szandinak szurkolnék, pénzráfordítás nélkül szintén.
10/15 anonim válasza:
Évának szurkolnék, bár szavazni én sem fogok...315 Ft-ért??!! Annyit azért nem ér. De nekem Éva sokkal szimpatikusabb. Nagy a szája, az igaz, de megmondja amit gondol. Nem kell félnie, ha ő megy párbajozni. Vissza fog menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!