Szerintetek ha a VV fináléjában előbb megmutatják a képeket (a fantomképek alatt) akkor lett volna esély, hogy Jerzy nyerjen? (Alek-Jerzy)
Én nem tudok belenyugodni,hogy a majom Alek nyert!
Egyszerűen nem!!!!
Dehogyis ez foglalkoztat a legjobban!De akkor sem Alekosz érdemelte meg a fődíjat!
Ha sötét vagyok,legyek,nem érdekel!
Most komolyan, jó nézni, ahogy buta emberek összezárva külső ingerek nélkül baszogatják egymást és semmi értelmeset nem csinálnak?
Nincs nektek életetek? Miért nem fogsz egy könyvet és olvasol, abban legalább történik valami, és még talán művelődsz is. De ppff, az túl megerőltető lenne. Így csak ülni kell, bambulni, nyálat csorgatni. Elbutulni.
Szerintem akkor sem nyert volna Jerzy, mert Alek annyira népszerű volt, hogyha látták volna, hogy Jerzy kezdi behozni, annál jobban szavaztak volna.
Azért furcsa, hogy 1,5 hónap távlatából még mindig nem tudsz belenyugodni. Egyébként nem érdemelte volna meg jobban Jerzy sem. Persze értékesebb embernek tűnik, de ez nem elég indok. Szerintem nem sokan nézték Jerzy miatt a vv-t. Akármilyen tahó az Alekosz, a VV4 arca bizony ő volt, sokkal többet "tett" a nézettségért, mint Jerzy. De már mindegy, fogadd el, ez van. A te életeden szerintem nem változtatott volna az sem, ha Jerzy került volna ki végső győztesnek. Akkor meg miért lovagolsz még mindig ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!