Mit gondoltok, van esély rá h most Gigi legyen a kiválasztott Zsófi és Alekosz után?
van.
ha végigvesszük, ki kire szavaz majd (persze meglepetések mindig vannak, de egyre szűkül a kör):
Alekosz --> Gigi vagy Laci
Olivér --> Gigi vagy Laci
Éva --> Gigi
Anikó --> Jerzy
Jerzy --> Anikó
Gigi --> Éva
Béci --> Éva
Szandika -> Gigi
Laci --> Éva (esetleg Olivér)
Gombi --> Jerzy vagy Anikó
Úgyhogy szerintem Gigi és Éva közt fog eldőlni, de inkább Gigi (már csak azért is, mert ha döntetlen lesz, Alekosz dönt, és biztos nem Évát fogja mondani).
hát ugye van most az a 4-es csoport (Gigi,Anikó, Laci,Béci)
abból valószínűleg Anikó távozni fog, így csak 3-an rakhatnak az Évára
akkor lesz Éván 3 jel
Szandika, Alekosz, Anikó aki már kezdi megutálni a tesókat, Olivér, meg Éva a Gigire tesz akkor neki négy
és plusz még talán a Gombi
a jerzy pedig tuti h az Évára mert tudja h vagy Gigi v éva
én sztem valahogy így lesz
jah rosszul számoltam öt jel Giginek, plusz még talán Gombi
jó lenne
szerintem Jerzy taktikázik és nem fog Évára tenni. Gombi meg Béci miatt nem fog Gigire (SZERINTEM).
de a lényeg, hogy valószínűleg Gigi lesz a kiválasztott, és akárkit visz ki, végre egy igazán izgalmas párbaj lesz (valószínűleg Éva vagy Szandika).
Remélem igen!!
És remélem kiesik.
Amúgy szerintem Olivér lesz, most "mindenki" rá van bepipulva inkább, ezért akik Évára tennék lehet most Olira rakják.
lanyt nem fog kivinni Oliver
vagy Laci v Beci es sztem LAci lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!