Mostmar elhiszitek hogy Eva es Oliver nem igazi baratok?
03:23 korul van
Aki nem erti annak leirom :D
"Noi tarsasagra vagytam,ertekelhetore!Es nekem az Eva es a Zsofi ertekelhetetlen tarsasag"
Nem, nem azért, mert nem nézed, hanem azért, mert nem nézed, annak ellenére idejössz vitatkozni, mert neked aztán nem mindegy, hogy más min vitatkozik? Neked tényleg olyan nagy probléma az, hogy mi nézzük, és minket érdekelt? Milyen jogon szólsz ebbe bele? És még neked áll feljebb! Hát húzz te a fenébe!
Te mondtad, van nagyobb problémád, akkor mért jössz fel ide, lépegetsz bele a valóvilágos kérdésekbe, és osztod az észt, hogy mi miről beszélünk? Nem inkább neked kéne mással foglalkozni? A mai napig erre nem tudtál választ adni, hogy mért ütöd bele olyan témába az orrod, ami marhára nem érdekel? Főleg, hogy van nagyobb gondod...Tudod ha én abban a cipőben lennék, amiben te, tuti, hogy nem pazarolnám ilyenre az időm, energiám, de te megteszed, és még te fröcsögsz, hogy nekünk.
Remélem már nem jössz ide, és befejezzük ezt a meddő vitát. Mindenkinek megvan a maga dolga, foglalkozzon azzal, ha valakit érdekel Éva, Olivér, vagy akárki, akkor az az ő dolga. Minden jót, jobbulást a gyerkőcnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!