Mostmar elhiszitek hogy Eva es Oliver nem igazi baratok?
03:23 korul van
Aki nem erti annak leirom :D
"Noi tarsasagra vagytam,ertekelhetore!Es nekem az Eva es a Zsofi ertekelhetetlen tarsasag"
Mint már az első is írta, ez akkor készült, mikor Anikó beköltözött, tehát a leges legelején. Akkor még Évával egyáltalán nem voltak jóban, utána volt az a nagy vitájuk is, amikor Olivér mindennek elhordta...A jobb kapcsolatuk, ami most is jellemző, az jóval később kezdődött.
Úgyhogy erre nem lehet alapozni semmit. Jó lenne, ha mielőtt elkezdenél linkelgetni, csak hogy mindenáron besározd Olivért, inkább kicsit utánanéznél a dolgoknak, mert így csak lejáratod magad.
És ezzel nem védem Olivért, mert nekem is megvan a véleményem róla, de ami tény az tény, és ez a video ebből a szempontból semmit nem ér!
Tessék, megkerestem neked, hogy elhidd.
Kattints a 84.-re, és ott van egy video Anikó a jacuzziban pasizott címmel. Abban lesz az a beszélgetés, amiről te beszéltél, kiderül belőle az is, hogy Anikó akkor még csak 1 órája volt a villában.
Azért nem linkelem pont a videót, mert úgy nem látszik a dátumozás, ami 2010. november 30. Szerinted akkor milyen barátság volt még Éva és Oli között? Még csak nagyban az ismerkedés ment.
De jó nektek, hogy ilyenekről tudtok vitatkozni. Ki nem szarja le Olivért meg Évát meg az egész VV-t? Ti komolyan elhiszitek azt, ami ott bent megy?
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!