Komolyan elhiszitek hogy jerzy szegény, és ő érdemelné meg legjobban a nyereményt?
Figyelt kérdés
futtatja magát mennyire rossz anyagi körülmények közül jött,az oké hogy onnan jött de már igen régóta gazdag ember,ugyanis hímringyó,modellkedéssel,és chippendale táncal foglalkozik ami köztudottan egy igen jól kereső "munka"2011. máj. 8. 09:58
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy szegény, de ez nem jótékonysági műsor.
2/7 anonim válasza:
Remélem, hogy nem ő nyeri. Nem annak kellene számítani, hogy kinek mennyi pénze van, hanem hogy a 6 hónap alatt mit mutatott a villában.
3/7 anonim válasza:
igen komolyan elhiszem-még mindig inkább ő mint a két alkesz
4/7 anonim válasza:
Attól, hogy valaki szegény, nem biztos, hogy ő érdemli meg legjobban a nyereményt, mint már az első is írta, ez nem jótékonysági műsor. Nem tudom miért kell ezt összekapcsolni, hogy valaki szegény, megérdemli a nyereményt. És állandóan eljátszák ezt, Milo is hasonló ok miatt nyert, Utasi Árpi a csillag születikbe, túl kéne ezen már lépni. Nálam is azt számít, hogy mit tudott mutatni a műsor folyamán, így számomra abszolút nem Jerzy érdemli meg. Jellemre nagyon szimpi volt egy darabig, de mostmár ezt sem mondhatom el. Kezdek hasonló effektust észrevenni nála, mint ami Bécinél is volt, elszállt az agya, az utóbbi pár napban nemegyszer hallottam felemlegetni Éva köpését, hogy az mennyire megbántotta, azt fájt legjobban a villaléte alatt, de már megbocsátott. Nem értem miért kell 3 hónap után is ezen rágódni még, sajnáltatni magát, és ezzel is rejtetten, de Évát sározni. Érdekes, akkor mikor történt, Jerzy csak pislogott, Gigi védte meg, ő csak kussban figyelt, és utána is csak röhigcsélt, a megbántódás egy kis jele sem látszott rajta. Vagy csak reggelre esett le neki, hogy ez milyen sértő volt? Na mindegy. A másik, hogy annyira oda volt Gigiért, a szakítást is vissza akarta csinálni, de 2 hétre rá simán Ágicával is a paplan alá bújt volna, ha a csaj benne lett volna. Ez persze nem elitélendő, de nekem mindenesetre nem tetszik, mert eddig másnak ítéltem meg őt. Szóval ő sem jobb érdemben a többieknél.
5/7 A kérdező kommentje:
jó én nem azt mondom hogy sajnálom a szegényektől a pénzt,sőt ha van rászoruló inkább nyerje ő mint egy olyan akinek amúgy is sok van hogy mégtöbb legyen,de jerzy nem rászoruló,sőt éva sem,van jogosítványa szép házban él,alekoszéknak vendéglátó egységük van,nem ezt hívják rossz anyagi körülménynek, de nehogy azért nyerje meg jerzy mert olyan csóró,nehogy valaki ezt elhiggye.
2011. máj. 8. 12:16
6/7 anonim válasza:
Dehogy szegény!
Tolmácskodik,táncol,modellkedik is....
Szerintem azért fenn tudja magát tartani.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szegény -e, de szerintem nem EZÉRT kellene neki megnyernie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!